LevnoBot.cz
Přidat obchod

Pudr pro objem vlasů Loréal Tecni. Art Super Dust - 7g - L’Oréal Professionnel + dárek zdarma


Pudr pro objem vlasů Loréal Tecni. Art Super Dust - 7g - L’Oréal Professionnel + dárek zdarma
Pudr pro dodání objemu a textury vlasům se silnou fixací. Ideální pro zafixování krátkých, rozcuchaných a tupírovaných účesů. Dodává vlasům objem od kořínků po konečky bez zatížení. Velm...

406 CZK

svetkadernictvi.cz


Koupit za 406 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
4.3.2023 405
23.2.2023 475
1.5.2022 275
23.12.2021 280

Podobné produkty



531 CZK  4% 

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust, 7 g, Pudry na vlasy pro ženy, Stylingový přípravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art podtrhne váš účes a udrží jej po dlouhou dobu. Vlastnosti: usnadňuje styling nezatěžuje vlasy dodá dokonalý objem a tvar snadno se vymývá nezanechává stopy Jak používat: Vpracujte do suchých vlasů a vytvarujte do požadovaného tvaru. Upozornění: Produkt není záměrně naplněn až po okraj krabičky, nejedná se o závadu.

249 CZK

Lehký pudr dodá vlasům objem od kořínků Ideální pro zafixování krátkých rozcuchaných a tupírovaných účesů Podtrhne váš účes a udrží jej po dlouhou dobu Popis Vlastnosti dodává okamžitý objem od koř

439 CZK

Pudr na vlasy vás zachrání pokaždé, když jsou vaše vlasy mdlé a bez života. Stačí jej nanést do vlasů a jemně vmasírovat.

341 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Tužidla na vlasy značky L´Oréal Professionnel z kolekce Tecni.Art byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 7 ml.