LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lovi Kouzelný hrneček Junior 360° Indian Summer Boy, 9m+ - modrý


Lovi Kouzelný hrneček Junior 360° Indian Summer Boy, 9m+ - modrý
Kouzelný hrneček LOVI 360° s úchyty.

- umožňuje dítěti pít "jako z hrnečku",
- dítě se učí samostatnosti, bez Vašeho strachu z rozlití nápoje,
- těsné spojení ventilu z pítkem zabraňuje vytékání tekutiny v době kdy dítě z hrníčku nepije,
- protiskluzové dno zabraňuje klouzání hrníčku na desce stolu.

Antibakteriální vlastnosti stříbra, ve víčku hrníčku, minimalizují onemocnění, způsobené různými mikroorganismy.
Neobsahuje BPA a je vhodný pro děti od 9-ti měsíců.

Objem: 250ml.

1. jakost.

324 CZK

mamitati.cz


Koupit za 324 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.3.2024 318
26.2.2023 265
23.12.2021 257

Podobné produkty



289 CZK  16% 

LOVI Indian Summer Junior 360°, 250 ml, Dětské lahve a hrnky pro děti, Chcete, aby si vaše dítě vybudovalo správné návyky pro dodržování pitného režimu? Usnadní vám to dětský hrnek LOVI Indian Summer Junior 360°, jehož velikost je ideální do dětské ruky. Hravý design navíc bude dítě bavit Vlastnosti: praktická velikost nevylévá se s držadly šroubovací víčko snadno se kompletuje snadno se čistí lze mýt v myčce nádobí ideální na cesty Jak používat: Hrníček se systémem 360° není konstruován jako nekapající – pokud by byla membrána příliš těsná, tak by dítě nemohlo pohodlně pít. Kapání při naklonění hrnečku je tedy standardní jev.

299 CZK  3% 

LOVI Hrníček s úchyty 360 Junior, bez BPA, Indian summer modrý 250 ml První hrníček, ze kterého pijete stejně jako ze sklenice… ale bez rozlití!Hrníček o objemu 250 ml se silikonovou membránou. Neobsahuje BPA.

290 CZK  25% 

První hrníček, ze kterého pijete stejně jako ze sklenice.... ale bez rozlití! Hrniček se silikonovou membránou.

199 CZK

Nový hrnek 360° je perfektní pro učení samostatného pití pro batolata a pro přechod ke klasickému hrníčku – důležitým krokem ve vývoji dětí je naučit se pít bez vaší pomoci. S tímto tréninkovým hrníčkem si vaše dítě zlepší své schopnosti, neboť hrnek umožňuje pít bez rozlití tekutiny z jakékoli části horního okraje díky ventilu. Nepropustné víko zabrání vylití tekutiny při převrhnutí hrníčku a vytéká pouze při kontaktu s dětskými rty. Hrnek má držadla vhodná pro drobné dětské ručky, které umožní její snadné uchopení. Specifikace: Objem: 250 ml Všechny výrobky jsou bez BPA Vhodný do myčky nádobí Vyrobeno v rámci EU