LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dino Ledové království II 3 x 55 puzzle


Dino Ledové království II 3 x 55 puzzle

Princezny Elsa, Anna a jejich přátelé z Ledového světa, jsou motivem pro tři puzzle obrázky, který si děti od tří let mohou postavit z 3 x 55L puzzle dílků. Kvalitní zpracování jednotlivých dílků dává ve výsledku obrázek, který je příjemnou dekorací nebo dárkem.

Přednosti:

  • puzzle učí trpělivosti
  • rozvíjí logické myšlení
  • podporuje soustředění a motoriku

Kupte dětem poutavý puzzle obrázek značky Dino!

Vhodné pro děti od 5 let
Počet dílků: 3 x 55
Rozměry po sestavení: 18 x 18 cm
Rozměry balení: 27,4 x 19 x 4,2 cm
Země původu: ČR


165 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 165 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 169

Podobné produkty



173 CZK  2% 

– Stejnou pohádku třikrát jinak získají děti se sadou puzzle Ledového království (Frozen). Z jednotlivých obrázků se na ně budou smát princezny Anna a Elsa, sympaťák Kristoff a veselá dvojka, kterou t

99 CZK

Stejnou pohádku třikrát jinak získají děti se sadou puzzle Ledového království (Frozen). Z jednotlivých obrázků se na ně budou smát princezny Anna a Elsa, sympaťák Kristoff a veselá dvojka, kterou tvoří sněhulák Olaf a sob Sven. Se skládačkou si děti vyhrají a zároveň procvičí jemnou motoriku, fantazii a schopnost soustředit se. Každé puzzle je tvořeno 55 dílky z pevného kartonu. Materiál je zdravotně nezávadný a odolný vůči divočejší manipulaci. Skládačky byly vyrobeny v ČR.

200 CZK

Zažijte skvělou zábavu s Puzzle 3×55 dílků Frozen II. Skládání puzzle je ideální aktivitou pro zkrácení dlouhých večerů a zároveň přispívá k rozvoji logického myšlení. Jedná se o nadčasovou aktivitu. Pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a koncentraci dítěte.