LevnoBot.cz
Přidat obchod

EP Line Cool Games Uskoč!


EP Line Cool Games Uskoč!

Hra podpořená učiteli, pro rozvoj motorických schopností dítěte.

Hravá nafukovací rybka, která se svým patřičným výrazem v tváři, dokáže skákat z kamene na kámen. Hráči se ale musí snažit, aby se nedotknula země, jinak ztrácí jeden ze svých kamenů. Vyhrává ten, kdo zůstává stát jako poslední na kameni.

Obsah balení:

  • elektronická ryba, nafukovací hrací plocha
  • 12 hracích kamenů různých barev a tvarů, návod

Zahrejte si s dětmi veselou relaxační hru!

Vhodné pro děti od 4 let
Počet hráčů: 2+
Délka hry: 20 min.
Materiál: plast, karton
Baterie: 2x AA (nejsou součástí)
Rozměry balení: 26,5 x 26,5 x 11,5 cm


439 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 439 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 449

Podobné produkty



1002 CZK

Pozor na vyhladovělou dravou rybu. Skákejte z kamene na kámen a utečte šílené rybě. Hra, která rozvíjí dětské motorické dovednosti a byla schválena učiteli. Rozmístěte kameny po hrací ploše, skákejte z kamene na kámen a nesmíte se dotknout země, jinak ztratíte jeden svůj hrací

893 CZK

Pozor na vyhladovělou dravou rybu. Skákejte z kamene na kámen a utečte šílené rybě. Hra, která rozvíjí dětské motorické dovednosti a byla schválena učiteli. Rozmístěte kameny po hrací ploše, skákejte z kamene na kámen a nesmíte se dotknout země, jinak ztratíte jeden svůj hrací kámen. Kdo poslední zůstane stát na kameni, vyhrává. Balení obsahuje elektronickou rybu, nafukovací hrací plochu, 12 hracích kamenů různých barev a tvarů a návod. Vyžaduje baterie 2x AA (LR06) 1,5 (nejsou součástí balení). Hra je určena pro 2 - 4 hráče. Vhodné pro děti od 4 let.

811 CZK

Bambule má pro vás super hru – Uskoč! Vašim úkolem bude uskakovat před hladovou rybou z kamene na kámen.