LevnoBot.cz
Přidat obchod

Piatnik Cink!


Piatnik Cink!

Piatnik Cink!

Společenská hra, ve které mohou hráči uplatnit svoji rychlou reakci.

Hráči mají na ruce karty, které postupně odkrývají. Pokus se na stole objeví dvě stejné karty s ovocem, nebo zvířátko s jeho oblíbeným ovocem, musí rychle zacinkat na zvoneček. Kdo má postřeh, může získat karty protihráčů.

Kdo má nejvíce karet, vítězí.

Obsah balení:

  • 72 hracích karet
  • zvoneček, pravidla hry

Kupte dětem karetní hru a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 6 let
Počet hráčů: 2-6
Délka hry: 15 min


262 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 262 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 269

Podobné produkty



244 CZK

Společenská hra pro malé i velké s názvem Cink!

Hra rozvíjí postřeh a rychlou


315 CZK

Úžasná hra pro celou rodinu s kartami a zvonečkem. Rozvíjí postřeh a rychlou reakci. Kdo zazvoní jako první, když se na stole objeví přesně pět kusů stejného ovoce? Kdo bude první? Vhodné od 6 let.

279 CZK

CINK! je společenská karetní hra pro hráče všech věkových kategorií, tak neváhejte a zavzpomínejte na doby, kdy každou hotelovou recepci zdobil speciální zvoneček.Hra je určena pro 2 až 6 hráčů, a tak se jedná o vhodný produkt pro rodinné hraní. Během hry musí hráči sledovat jak svoji hromádku karet, tak i ostatních, kdy všichni začnou rychle otáčet jednotlivé karty obrázky nahoru. Na kartách se nachází celkem 4 různé obrázky (banány, jahody, citrony a švestky). Cíl hry je zaCINKat na speciální zvoneček ve chvíli, kdy se na stole objeví na stole přesně 5 kusů nějakého ovoce. Hra tak ideálním způsobem, hlavně u dětí, rozvíjí rychlé reakce a postřeh.

399 CZK

Cink! společenská hra Kdo nejdřív sáhne po zvonku, když se objeví pět kusů od stejného druhu ovoce? Dobré cvičení postřehu pro děti z prvního stupně základních škol (a pro šikovné předškoláky). Věk: 6+ Počet hráčů: 2-6

349 CZK  9% 

Cink! je úžasná hra pro celou rodinu s kartami a zvonečkem. Rozvíjí postřeh a rychlou reakci! Obrovská mísa plná ovocného salátu z banánů, jahod, citrónů a švestek. Hráči do ní přidávají ovoce, ale pozor… Jakmile je na odkrytých kartách 5 kusů stejného druhu ovoce, zacinkej

329 CZK

Úžasná hra pro celou rodinu s kartami a zvonečkem. Rozvíjí postřeh a rychlou reakci. Kdo zazvoní jako první, když se na stole objeví přesně pět kusů stejného ovoce? Kdo bude první? Vhodné od 6 let.