LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dino AZ kvíz


Dino AZ kvíz

Vědomostní hra, která byla vyrobena na námět soutěže a kterou mohou holky a kluci znát z televizních obrazovek. Dva soupeři se snaží propojit co nejrychleji strany herního plánu pomocí žetonů své barvy. Procvičí si tak znalosti z mnoha oblastí.

Obsah balení:

  • herní plán, 36 žetonů
  • 120 oboustranných karet s otázkami
  • černý hrací kámen ve tvaru šestibokého hranolu
  • bodová hrací kostka
  • návod ke hře

Kupte detem AZ kvíz a zahrajte si s nimi!

Vhodné pro děti od 13 let
Počet hráčů: 2
Délka hry: 30 min.
Materiál: karton, plast
Rozměry herního plánu: 32 x 32 cm
Země původu: ČR

 

 


312 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 312 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 319

Podobné produkty



275 CZK

V podobě deskové společenské hry si můžete zahrát oblíbenou televizní vědomostní hru. Otestujte si své zn


437 CZK

Společenská hra vychází z pravidel úspěšné televizní soutěže. Svoji oblíbenou hru tak můžete hrát kdykoliv a porovnat si své znalosti se svými přáteli. Cílem hry je propojit tři strany herního plánu ž

450 CZK  32% 

Hra AZ Kvíz vychází z pravidel úspěšné televizní soutěže. Svoji oblíbenou hru tak můžete hrát kdykoliv a porovnat si své znalosti se svými přáteli. Ukázka otázek: - GŠ - Nejvyšší hora celých Karpat se nachází na Slovensku ve Vysokých Tatrách. Jak se hora vysoká 2655m

450 CZK  9% 

Cílem hry je propojit tři strany herního plánu žetony své barvy. Žetony získáváte za správné odpovědi na soutěžní otázky. Hra obsahuje 120 oboustranných karet s otázkami , návod ke hře přiložen. Vhodné pro děti od 13 let.

399 CZK

Nečekejte na odpolední kvízovou půlhodinku v televizi, oblíbený AZ kvíz si můžete zahrát, kdykoli budete chtít. Desková vědomostní hra má stejná pravidla jako ta na obrazovce – cílem je propojit 3 strany herního plánu žetony své barvy. Žetony získáte za správné odpovědi na soutěžní otázky. Hra byla vyrobena v ČR a čekají vás v ní záludné otázky ze všech možných oborů. Balení obsahuje: 1 herní plán, 36 žetonů, 120 oboustranných karet s otázkami, 1 bodová hrací kostka, 1 černý hrací kámen ve tvaru šestibokého hranolu, 1 návod.