LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® DOTS 41940 Ozdoba na tašku Jednorožec


LEGO® DOTS 41940 Ozdoba na tašku Jednorožec

Jednorožec ze sbírky Dots stavebnic se může stát ozdobou batohu nebo tašky fanoušků Lego Dots. Malý mazlíček pak může svého stavitele jako ozdůbka kamkoli doprovázet. Děti si ho mohou sestavit z 82 dílků. Při sestavování mu také mohou navolit výraz v jeho tváři.

Přednosti:

  • přesně do sebe zapadající dílky stavebnice
  • stavění rozvíjí představivost a jemnou motoriku

Funkčnost:

  • kostku lze vytvořit s využitím přiložených dílků
  • zdobítka jsou použitelná i z ostatních sad Lego Dots
  • připnout k batohu či tašce lze ozdobu pomocí silikonového kroužku

Obsah balení:

  • celkem 82 dílků
  • malá kostka, silikonový proužek, oddělovač dílků
  • barevná zdobítka a dílky

Kupte dětem ozdobu na tašku Lego Dots!

Vhodné pro děti od 6 let
Počet kostiček: 82
Rozměry: 4 x 3 x 3 cm


165 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 165 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 169

Podobné produkty



190 CZK

Přívěs k autu Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO

173 CZK  25% 

Probuďte v sobě umělce s úžasným doplňkem! V této tvůrčí sadě najdete kostku, která nabízí spoustu prostoru pro navrhování vlastních zábavných designů, kroužek, k němuž lze kostku připnout, a oddělovač zdobítek. Děti si mohou navrhnout kouzelného jednorožce za pomoci duhových a třpytkových zdobítek. Pro ještě více kreativních možností můžete použít také DOTS doplňky ze 4. série (41931 – prodáváno samostatně) a vytvářet zcela nové a jedinečné obličeje a vzory. Zábava pro děti milující tvoření Děti si přizpůsobí ozdobu na tašku podle sebe – budou měnit výrazy legračního jednorožce a vyměňovat designy s kamarády. Zábavný doplněk představuje perfektní vánoční či jakýkoliv jiný dárek pro děti, kterým tak dáte možnost věnovat se tvůrčí vášni a sebevyjadřování.