LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Friends 41448 Kino v městečku Heartlake


LEGO® Friends 41448 Kino v městečku Heartlake

Kino v městečku Heartlake si mohou holčičky sestavit ze 451 dílků.

Poté si mohou přehrát jeden z mnoha přívětivých příběhů, které v dětech podporují rozvoj sociálních a emocionálních dovedností. Postavičky mohou vzít do kina ve stylu art deco s řadou autentických detailů, kde jim mohou nabídnout občerstvení u stánku s popcornem a pitím v kelímcích.

Mohou jim představit herečku, jako hlavní hrdinku filmové premiéry. Po odklopení horní části modelu mohou nechat postavičky zasednout ve VIP promítací místnosti, nechat je sledovat film na plátně nebo nechat promítat jejich vlastní film.

Přednosti:

  • rozvíjí kreativitu, trpělivost a jemnou motoriku
  • precizně tvarované, do sebe zapadající dílky

Kupte holčičkám stavebnici Lego Friends!

Vhodné pro děti od 6 let
Počet dílků: 451


1015 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 1015 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 1039

Podobné produkty



1297 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1171 CZK  8% 

Lego Friends 41448 Kino v městečku Heartlake

Zprostředkujte dětem zážitek z červeného koberce na filmové premi&


1260 CZK

• Oslňte malé filmového nadšence sadou Kino v městečku Heartlake (41448) od LEGO® Friends. V kině je vše připraveno na premiéru, včetně červeného koberce a charismatické filmové hvězdy ze světa LEGO F

1326 CZK  25% 

Světla! Kamera! Akce! V kině v městečku Heartlake je vše připraveno na premiéru. Postarej se o společnost superfanynce Andree, zatímco čeká na autogram filmové hvězdy Amelie. Zařaď se do fronty a vyzvedni lístky na premiéru Ameliina filmu. Kup si popcorn, něco k pití a posaď se do VIP sedadla. Otoč plátno, připevni k němu mobilní telefon a promítni divákům vlastní film!