LevnoBot.cz
Přidat obchod

Hedbanz Vystřelující karty


Hedbanz Vystřelující karty

Akční rodinná hra, ve které uplatní hráči rychlost, dobrý odhad a správné otázky.

Hráči vybavení na začátku hry 3 žetony a vylosovanou kartou s obrázky, pro připevnění na čelo. Na čelenku se nedívá, znak na ní bude hádat, a to pomocí odpovědí ano/ne na pokládané otázky. Čas je limitován speciálním časovacím zařízením.

Kdo uhádne jako první herní znaky, tj. kým je podle obrázku na čelence, vítězí.Se staženou aplikací Hedbanz, která je ke hře připravena zdarma, mohou hráči přidávat obličejové filtry spoluhráčům.

Obsah balení:

  • 2 čelenky, 100 karet, ukázková karta, návod

Kupte dětem zábavnou hru a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 3 let
Počet hráčů: 2 - 6


486 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 486 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 499

Podobné produkty



517 CZK

Když vyprší čas, speciální časovací zařízení v čelence vystřelí kartu do vzduchu. Hráči dostanou 3 žetony a každý si vylosuje kartu s obrázkem, kterou si přidělá na čelenku, aniž by se na ní podíval.

569 CZK

Geniálně jednoduchá a oblíbená hra na hádanky s novým herním prvkem časovače. Pokud nebudete dostatečně rychlí při hádání, karta se slovem vystřelí do prostoru. Klasická akční rodinná hádací hra je určená pro 2 - 6 hráčů. Každý hráč má čelenku, 3 žetony a na čele pomocí čelenky upevěnou kartu s obrázkem. Když je na řadě, spustí se mu odpočítávání času a on má pomocí otázek typu ANO - NE zjistit, co má na kartě. Ale pozor, pokud nesplní časový limit, karta se z jeho čelenky vystřelí do prostoru. Rodiče se pobaví a děti se zábavně naučí deduktivnímu uvažování.

499 CZK

Když vyprší čas, speciální časovací zařízení v čelence vystřelí kartu do vzduchu. Hráči dostanou 3 žetony a každý si vylosuje kartu s obrázkem, kterou si přidělá na čelenku, aniž by se na ní podíval. Jakmile budeš na řadě, spustíš časovač a pomocí otázek s odpovědí