LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® NINJAGO® 71757 Lloydův nindžovský robot


LEGO® NINJAGO® 71757 Lloydův nindžovský robot

Mocného Lloydava robota si mohou děti sestavit z 57 dílků.

Poté si děti mohou přehrát příběh, kdy posadí figurku Lloyda do kokpita a pustí se do boje s hadím bojovníkem, zvaným hroznýší ničitel. V boji budou moci využít dva velké meče. Doprotívky bude mít had dlouhé, ostré kopí.

Přednosti:

  • stavění podporuje zručnost a trpělivost
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost

Obsah balení:

  • 2 velké meče, 2 minifigurky
  • celkem 57 dílků k sestavení robota
  • začátečnická kostka napomáhající v začátku stavění

Kupte dětem stavebnici LEGO Ninjago!

Vhodné pro děti od 4 let
Počet dílků: 57
Výška robota: 11 cm


234 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 234 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 239

Podobné produkty



286 CZK  16% 

Stavebnice Lloydův nindžovský robot (71757) je ideální pro děti od 4 let, které chtějí rozvíjet stavitelské dovedn


260 CZK

• Nindžovský bitevní stroj naučí děti od 4 let stavět a vezme je na úchvatná dobrodružství • Součástí jsou 2 minifigurky: Lloyd a jeho hadí protivník známý jako hroznýší ničitel • Robot nabízí kokpit a 2 velké meče pro akční bitvy • Navrženo speciálně pro

210 CZK

Stavebnice Lloydův nindžovský robot (71757) je ideální pro děti od 4 let, které chtějí rozvíjet stavitelské dovednosti. Obsahuje pohyblivého robota s kokpitem pro nindži, 2 velké meče a 2 minifigurky.Začátečnická sada LEGO® inspiruje malé děti ke stavěníTato nindžovská stavebnice je speciálně navržena tak, aby dětem od 4 let poskytla skvělý stavitelský a herní zážitek. V krabici najdou sáčky, z nichž každý obsahuje kostky k sestavení jednoho z modelů a jedné postavy. Děti tak snadno vytvoří vše, co potřebují pro přehrávání akčních příběhů. Pomůže jim také kostka pro začátečníky, která jim dá základ do stavění.Digitální zábava pro celou rodinuSoučástí sady jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek pro děti a rodiny ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění LEGO pro chytré telefony a tablety, umožňují dětem vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. V aplikaci si jej mohoukdykoli uložit.