LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Super Mario™ 71384 Tučňák Mario obleček


LEGO® Super Mario™ 71384 Tučňák Mario obleček

Jeden z interaktivních obleků nové série Super Mario z unikátní limitované edice. Postavičku Mária si děti mohou obléct do super oblečku a vytvářet s ním zajímavou hru. Tento set nelze použít bez startovací sady Dobrodružství s Mariem.

Ke stavebnici je také připravena ke stažení zdarma aplikace Lego Super Mario do chytrého telefonu či tabletu. Děti s ní získají interaktivní návod s nástroji pro ještě zábavnější hru.

Funkčnost:

  • obleček umožňuje tučňákovi sbírat mince jízdou po břiše

Upozornění:

  • figurka není součástí setu
  • lze dokoupit startovací set 71360 Dobrodružství s Mariem

Kupte dětem Lego Super Mario!

Vhodné pro děti od 6 let
Materiál: plast
Počet dílků: 18


185 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 185 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 189

Podobné produkty



280 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

207 CZK

Lego Super Mario 71384 Tučňák Mario – obleček

Fanoušci řady LEGO® Super Mario™ mohou svůj hern


242 CZK

• Sklouzněte se s LEGO® Super Mariem po břiše a vychutnejte si pořádnou porci zábavy s oblečkem Tučňák Mario (71384). Jde o interaktivní doplněk pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení). • Tento

254 CZK  25% 

Obsahuje interaktivní obleček pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení), který hráčům umožňuje posbírat více digitálních mincí tím, že se Mario bude jezdit po břiše jako tučňák. Stavebnice představuje ideální dárek pro děti, které chtějí být in a které již mají sadu Dobrodružství s Mariem – startovací set (71360) obsahující LEGO figurku Maria. Stavění a hraní Návod na sestavení této LEGO sady najdete v krabici a v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace slouží jako bezpečná platforma, kde děti mohou sdílet nápady a čerpat inspiraci pro kreativní stavění a hraní. Akce se Super Mariem v reálném světě Sběratelské sety od LEGO Super Mario přenášejí kultovní postavu firmy Nintendo® do skutečného světa. Startovací set, rozšiřující sety a oblečky umožňují fanouškům upravovat si vlastní úrovně a soupeřit s přáteli či příbuznými, případně si s nimi hrát jen tak.