LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Technic 42124 Terénní bugina


LEGO® Technic 42124 Terénní bugina

McLaren Senna GTR s funkčním ovládáním je dalším pojízdným strojem zpracovaným do detailů, který může klukům obohatit sbírku Lego stavebnic.

Kluci si ho mohou sestavit z 374 dílků a užít si ho s odlehčenou karosérií s otevíravou kapotou, anténou, pneumatikami s hlubokým vzorem a patřičným odpružením v přední i zadní části. Buginu si kluci mohou ovládat na dálku, pomocí stažení aplikace Control+. Užijí si s ní skákání a různé kaskadérské kousky. Budou moci uplatnit pokyny k jízdě vpřed, vzad, k zatáčení, a to se zvukovými efekty.

Model s realistickými detaily a výkonnými funkcemi je laděn do modré a fialové barvy s retro nálepkami.

Přednosti:

  • stavění podporuje zručnost a trpělivost
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost

Obsah balení:

  • celkem 374 dílků

Vyberte dětem parádní stavebnici Lego Technik!

Vhodné pro děti od 10 let
Počet dílků: 374


2735 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 2735 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 2799

Podobné produkty



3307 CZK  7% 

Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení drobnými součástkami! Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS,

2985 CZK

Lego Technic 42124 Terénní bugina

Vydejte se zpět do osmdesátých let s terénní


3674 CZK  25% 

Úžasné triky, dechberoucí skoky a epické kousky – to vše můžete provádět s touto parádní terénní buginou od LEGO® Technic. Obrovské pneumatiky a odpružení na přední i zadní nápravě zaručí, že toto auto na dálkové ovládání zvládne každý terén. Prohlédněte si otevírací kapotu, anténu a retro samolepky.