LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Super Mario™ 71365 Závodiště s piraněmi rozšiřující set


LEGO® Super Mario™ 71365 Závodiště s piraněmi rozšiřující set

Stavebnice LEGO® Super Mario™ přivádí legendární postavičku do reálného světa. Tato kreativní stavebnice ožije po doplnění figurkou Maria ze startovacího setu. Každé rozšíření nabízí jedinečnou herní úroveň.

Aplikace LEGO® Super Mario™ je připravena ke stažení zdarma. Děti objeví návody pro stavění i kreativní hru. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicechec­k.

Poté co děti sestaví houpačku a doplní ji figurkou Maria, mohou využít obou ramen k houpání. To by mělo být co nejrychlejší, a to pro získání co nejvíce mincí. Není to ale snadné, nesmí přitom narazit do piraňových rostlin.

Přednosti:

  • set lze snadno kombinovat s dalšími sety Super Mario
  • kvalitní zpracování, zaručená přesnost každého dílku
  • stavěním trénují děti jemnou motoriku a trpělivost
  • nejsou potřeba žádné baterie
  • rozvíjí fantazii

Obsah balení:

  • celkem 217 dílků
  • figurky Goomby a Koopy Troopy
  • doplňující kostičky pro sestavení houpačky se skvělými efekty

Kupte dětem stavebnici Lego Super Mario!

Vhodné pro děti od 7 let
Materiál: plast
Počet dílků: 217 ks
Složený model: 12 x 27 x 23 cm
Rozměry balení: 19 x 6 x 26,2 cm


585 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 585 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 599

Podobné produkty



812 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

720 CZK  8% 

Lego Super Mario 71365 Závodiště s piraněmi - rozšířující set

Fanou&scaron


816 CZK  25% 

Fanoušci obohatí svůj svět LEGO® Super Mario™ o houpačku s piraněmi a pokusí se v tomto rozšiřujícím setu (71365) získat co nejvíce mincí. Součástí této sběratelské stavebnice je houpačka s piraňovými rostlinami na každé straně, časová kostka, díky které může LEGO® Mario™ (figurka není součástí balení) hrát déle, a nepřátelé Goomba a Koopa Troopa. Tato stavebnice přidává spoustu nových herních možností k startovacímu setu Dobrodružství s Mariem (71360), ve kterém je figurka LEGO Mario. Jedná se o skvělý narozeninový dárek pro děti. Aplikace zdarma Bezplatná aplikace LEGO Super Mario nabízí digitální návod Instructions PLUS, který vám pomůže se stavěním, a navíc spoustu nápadů na kreativní hraní a stavění. Také slouží jako bezpečná platforma pro sdílení nápadů s ostatními fanoušky. Neomezená kreativní zábava Stavebnice LEGO Super Mario přivádí legendární postavičku do reálného světa. Startovací set, sety rozšiřující a doplňkové balíčky umožňují fanouškům tvořit své vlastní jedin