LevnoBot.cz
Přidat obchod

Detoa Dřevěné kostky speciál XL


Detoa Dřevěné kostky speciál XL

Sada dřevěných stavebních dílků laděných do přírodní a zelené barvy. Z těchto dílků mohou děti stavět svoje první věže, domečky, či jiné stavby. Učí se rozpoznávat barvy, tvary a různě je kombinovat.

Detoa, tradiční český výrobce dřevěných hraček, je zárukou vysoké kvality zpracování a použitých materiálů s důrazem na šetrnost k životnímu prostředí.

Přednosti:

  • trénuje jemnou motoriku a koordinaci
  • rozvíjí představivost

Vyberte dětem dřevěné kostky Detoa!

Vhodné pro děti od 2 let
Materiál: dřevo
Počet dílků: 45
Země původu: ČR


253 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 253 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 259

Podobné produkty



225 CZK

Inovovaná stavebnice skládající se z různých tvarů a velikostí dřevěných dílků v zeleno-přír


321 CZK  5% 

– Inovovaná stavebnice skládající se z různých tvarů a velikostí dřevěných dílků v zeleno-přírodním barevném provedení. Kromě klasických krychlí, kvádrů a válečků obsahuje také jehlany, mosty a další

371 CZK

Inovovaná stavebnice skládající se z různých tvarů a velikostí dřevěných dílků v zeleno-přírodním barevném provedení. Kromě klasických krychlí, kvádrů a válečků obsahuje také jehlany, mosty a další tvary. Díky tomu lze postavit úžasné stavby. Stavebnice obsahuje 45 dílků. Základní velikost krychle je 27mm. Výrobek je vhodný pro děti od 2 let. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček. Sada je balena do tvrdé lepenkové krabice.

399 CZK  8% 

Stavebnice skládající se z různých tvarů a velikostí dřevěných dílků v zeleno-přírodním barevném provedení. Kromě klasických krychlí, kvádrů a válečků obsahuje také jehlany, mosty a další tvary. Díky tomu lze postavit úžasné stavby.Stavebnice obsahuje 45 dílků.