LevnoBot.cz
Přidat obchod

Detoa Stavebnice městečko


Detoa Stavebnice městečko

Sada dřevěných stavebních dílků laděných do přírodní a červené barvy. Z těchto dílků mohou děti stavět svoje první věže, domečky, či jiné stavby. Učí se rozpoznávat tvary a různě je kombinovat.

Detoa, tradiční český výrobce dřevěných hraček, je zárukou vysoké kvality zpracování a použitých materiálů s důrazem na šetrnost k životnímu prostředí.

Přednosti:

  • trénuje jemnou motoriku a koordinaci
  • rozvíjí představivost

Vyberte dětem dřevěné kostky Detoa!

Vhodné pro děti od 3 let
Materiál: dřevo
Počet dílků: 96
Země původu: ČR


321 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 321 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 329

Podobné produkty



286 CZK

Stavebnice městečko – dřevěné kostky

Máte doma malého stavitele? Stavebnice městečko mu umožn&am


370 CZK

– Dřevěná stavebnice obsahuje 96 dřevěných dílků s potiskem v různých tvarech a velikostech. Základní velikost krychle je 25 mm. – Stavebnice pomáhá rozvíjet dětskou představivost a motoriku rukou. –

462 CZK  23% 

Dřevěná stavebnice obsahuje 96 dřevěných dílků s potiskem v různých tvarech a velikostech. Základní velikost krychle je 25 mm. Stavebnice pomáhá rozvíjet dětskou představivost a motoriku rukou. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let.

499 CZK  28% 

Stavebnice obsahuje 96 malých dílků a jednu základní desku s vyvrtanými otvory.Kostičky mají jednotný rozměr s délkou hrany 25mm. Sestavit lze nepřeberné množství staveb městeček, domů či budov. Rozvíjí jemnou motoriku, představivost a fantazii vašich dětí.

445 CZK

Stavebnice Městečko od Detoa obsahuje 96 dřevěných dílků s potiskem v různých tvarech a velikostech. Užijte si se svými dětmi spoustu zábavy při skládání vašeho vlastního města.