LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® DUPLO® Town 10949 Zvířátka z farmy


LEGO® DUPLO® Town 10949 Zvířátka z farmy

Zvířátka z farmy jsou jednou ze sad LEGO DUPLO, které přináší dětem možnost seznámit se a hrát si s novými hospodářskými zvířátky, zjišťovat kde žijí a co ke svému životu potřebují. Hra tak podpoří rannou zkušenost se situační hrou. Tentokrát si děti mohou hrát s figurkami prasete, ovce, kachny a kočky.

Stavebnice LEGO a LEGO DUPLO jsou velmi kvalitními výrobky na trhu s hračkami, ověřené dlouhodobým působením na evropském trhu. Jsou navrženy tak, aby byly bezpečné a vhodné pro úchop malými ručkami.

Sada je kompatibilní s dalšími sadami DUPLO.

Přednosti:

  • stavění rozvíjí motoriku
  • zvyšuje kreativitu

Obsah balení:

  • figurka koně, dva panáčci
  • auto, přívěs za auto, doplňky

Kupte dětem parádní stavebnici Duplo!

Vhodné pro děti od 2 let
Materiál: plast
Počet dílků: 11
Rozměry balení: 14,1 x 19,1 x 7,05 cm


213 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 213 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 219

Podobné produkty



280 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

192 CZK

Všestranná stavebnice LEGO® DUPLO® Město: Zvířátka z farmy (10949) malé stavitele inspiruje


254 CZK  25% 

Venkov nabízí nekonečnou zábavu a na LEGO DUPLO farmě narazíte na fantastická zvířata, se kterými se vaše děti ponoří do kreativních her. S těmito zvířátky si vyhrají jak ti nejmenší milovníci přírody, tak i malí stavitelé. Farma ukrývá čtyři zvířata. Roztomilé figurky prasete, ovce, kachny a kočky inspirují k dětským hrám, kterým se meze nekladou.