LevnoBot.cz
Přidat obchod

Albi Mariposas


Albi Mariposas

Desková hra plná motýlů, kteří se každoročně vydávají na své putování.

Hráči mohou být na hrací ploše účastni pohybu monarchů stěhovavých, krásných motýlů, kteří létají z Mexika až na východ Severní Ameriky a také zpět. Snaží se nasbírat co nejvíce bodů, rozmnožují svůj rod, zajišťují tak přežití další generace. Ti nejúspěšnější zvládnou i cestu zpět. Hráči hrají podle jednoduchých pravidel, ale mohou aktivně plánovat a využít i hluboké strategické úvahy.

Obsah balení:

  • kostka, 147 žetonů, deska odpočívadla
  • herní plán, 50 dřevěných žetonů motýlů
  • 111 malých karet, 20 velkých karet
  • pravidla v českém a slovenském jazyce

Autorka: Elizabeth Hargrave

Kupte dětem Mariposas a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 10 let
Počet hráčů: 2 - 5
Doba hry: 45+ min.


857 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 857 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 879

Podobné produkty



1094 CZK

Každé jaro miliony motýlů Monarchů stěhovavých opouští Mexiko a vydávají se na pouť do východní poloviny Severní Ameriky. Každý podzim se jich pak miliony vrací zpět do svých mexických zimovišť. Tuto

1069 CZK  27% 

Každé jaro miliony motýlů Monarchů stěhovavých opouští Mexiko a vydávají se na pouť do východní poloviny Severní Ameriky. Každý podzim se jich pak miliony vrací zpět do svých mexických zimovišť. Tuto okružní cestu však žádný z jednotlivců, kteří se na ni vypraví, nedokončí. Mariposas™ je desková hra, jež hráčům s pomocí pohybu po herním plánu a sbírání sad karet umožní tuto úžasnou cestu zažít. Hra Mariposas obsahuje: květinovou kostku, 120 žetonů květin, 5 bodovacích žetonů (1 od každé barvy), 16 žetonů odpočívadel, desku odpočívadla, 60 karet životního cyklu, 36 karet pohybu, 6 žetonů životního cyklu, herní plán, 50 dřevěných žetonů motýlů (10 od každé barvy), 20 karet cílů ročních období (5 pro jaro, 10 pro léto, 5 pro podzim), 15 karet bonusového pohybu a pravidla.