LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® NINJAGO® 71740 Jayův elektrorobot


LEGO® NINJAGO® 71740 Jayův elektrorobot

Jayův elektrorobot si mohou děti sestavit ze 106 dílků.

Poté si děti mohou přehrát příběh, kdy se s Jayem a jeho elektrorobotem postaví zlému Eyezorovi. Budou mít k dispozici ochranu kokpitu, parádní otočnou čepel a meč. Eyezor vrátí útok pomocí vozidla vyzbrojeného mocným vystřelovačem. Kolem se to bude hemžit pavouky a škorpióny. Ukáže se, zda ninjové uspějí v souboji dobra proti zlu.

Přednosti:

  • stavění podporuje zručnost a trpělivost
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost

Kupte dětem stavebnici Lego Ninjago!

Vhodné pro děti od 4 let
Materiál: plast
Počet dílků: 106
Rozměry balení: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm


428 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 428 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 439

Podobné produkty



560 CZK

Elektrický měřicí systém Jays Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky

415 CZK

Se stavebnicí Jayův elektrorobot (71740) od LEGO® NINJAGO® mohou děti rozvíjet své stavitelské schopno


508 CZK  25% 

Sada nabízí pohyblivého robota, vozidlo, pavouka a zlatý meč a je zárukou napínavého nindža dobrodružství. Naučte se stavět s LEGO® NINJAGO® Tato skvělá sada je speciálně navržena tak, aby mladým stavitelům ve věku od 4 let nabídla brilantní herní zážitek. Každý sáček uvnitř krabice obsahuje kompletní model a postavičku, takžeakce na sebe nenechá dlouho čekat. K dispozici je také začátečnická kostka, díky které bude stavění hračka. Zábava pro celou rodinu LEGO® stavebnice z edice 4+ umožňují dětem užít si společnou zábavu s dospěláky. Díky tištěné brožurce a pokynům Instructions PLUS v aplikaci s LEGO návody na stavění nebylo stavění nikdy jednodušší. Interaktivní návod v aplikaci nabízí nejrůznější zobrazovací nástroje, které vás pohodlně provedou procesem stavění.