LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® NINJAGO® 71746 Drak z džungle


LEGO® NINJAGO® 71746 Drak z džungle

Mocného draka ostrovního Lloyda a navazující herní prostředí si mohou děti sestavit z 506 dílků.

Poté si mohou přehrát osedlání draka a dobrodružný příběh s odvážným bojem na život a na smrt. Ostrovní Zanea bude mít k dispozici surf a možnost vypálit z vystřelovačů po nepřátelích. Bude ale dobré, mít se na pozoru, proti dýkám a kose nepřátelů. Ukáže se, zda se ninja bojovníkům podaří získat mocný amulet.

Přednosti:

  • stavění podporuje zručnost a trpělivost
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost

Kupte dětem stavebnici Lego Ninjago!

Vhodné pro děti od 8 let
Materiál: plast
Počet dílků: 506
Rozměry balení: 26,2 x 38,2 x 5,65 cm


810 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 810 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 829

Podobné produkty



1196 CZK

Drak Dschneldre Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LE

955 CZK

Se stavebnicí Drak z džungle (71746) od LEGO® NINJAGO® si děti mohou přehrávat vzrušující s


1020 CZK  25% 

Model draka nabízí pohyblivé křídla, nohy a ocas, otevírací tlamu a sedlo pro nindžu. Tato sada je zárukou nespočtu nápaditých příběhů. Cool hračky z nindža světa Model draka doplňují 4 minifigurky: ostrovní Lloyd, ostrovní Zane a 2 protivníci. Všichni jsou po zuby ozbrojeni, takže souboj o vzácný amulet bude skutečně napínavý. A ještě větší porci napínavé akce si děti užijí díky surfovacímu prknu s funkcí střelby. Dárky, které ohromí Stavebnice LEGO NINJAGO představují skvělé dárky pro děti, které touží po tom ponořit se do vzrušujícího a pohlcujícího fantasy světa, kde mohou po boku svých hrdinů stanout proti zlu. Milovníci nindžů si můžou hrát s úžasnou kolekcí zábavných modelů, mezi kterými najdete i draky, letouny a vozidla.