LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® NINJAGO® 71745 Lloydova motorka do džungle


LEGO® NINJAGO® 71745 Lloydova motorka do džungle

Lloydovu motorku a navazující herní prostředí si mohou děti sestavit ze 183 dílků.

Poté si mohou přehrát dobrodružný příběh v husté džungli tajmného ostrova, kde mohou očekávat útok strážce hřmotu jeho nebezpečným kopím, pro záchranu vzácného amuletu. Lloyd může při jízdě na motorce použít dva vystřelovače, Nya může využít surf.

Přednosti:

  • stavění podporuje zručnost a trpělivost
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost

Kupte dětem stavebnici Lego Ninjago!

Vhodné pro děti od 7 let
Počet dílků: 183


428 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 428 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 439

Podobné produkty



560 CZK

Lloyds Dschungel-Bike Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společno

527 CZK

Se stavebnicí Lloydova motorka do džungle (71745) od LEGO® NINJAGO® si mohou děti s nadšením přehrávat


508 CZK  25% 

Vozidlo 2 v 1 je vybaveno 2 vystřelovači, otevíracím kokpitem, funkčním pérováním a odnímatelný letounem, který lze použít jako surfovací prkno. Fantastické hračky pro fantastická dobrodružství Nindžovská stavebnice nabízí 3 minifigurky: ostrovního Lloyda, ostrovní Nyu a strážce hřmotu, se kterými si děti mohou hrát na napínavá dobrodružství v džungli. Postavy se mohou utkat o vzácný amulet, který je také součástí sady. Nejlepší dárky pro malé nindži Stavebnice NINJAGO odlepí děti od obrazovek a přispějí k rozvoji klíčových dovedností do života prostřednictvím hraní – ať už o samotě, nebo s kamarády. Úžasná kolekce nindžovských modelů, mezi kterými nechybí draci, roboti a vozidla, dětem otevírají úžasný svět plný nekončících dobrodružství.