LevnoBot.cz
Přidat obchod

Hasbro Monopoly falešné bankovky CZ verze


Hasbro Monopoly falešné bankovky CZ verze

Společenská hra, ve které mohou hráči uplatnit svůj obchodní talent. Hra je v českém jazyce.

Tentokrát do hry vstupuje myšlenka „Co mi ještě projde?“, ovlivněná verzí hry Monopoly Cheaters. Děti mohou nakupovat a spřádat své podnikatelské plány se speciálním  dekodérem, penězi Monopoly, kartami Kupní smlouva, Šance a Pokladna, které nově obsahují tajné podvodné triky. Figurky obvinění napomohou odhalit neplechu přátel a rodinných příslušníků.

Úkolem je najít falešné peníze, pokud spoluhráč platí, lze pomocí dekódéru zkontrolovat, zda jsou jeho bankovky falešné. Pokud ano, odevzdá je hráči bance a získá odměnu.

Kdo má na konci nejvíce peněz, vítězí.

Obsah balení:

  • hrací plocha, 6 figurek
  • 22 karet Kupní smlouva
  • 24 karet Šance, 14 karet Pokladna
  • 12 kartonových žetonů Dekóder
  • 12 hotelů, 2 kostky, balíček peněz

Kupte dětem Monopoly a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 8 let
Počet hráčů: 2 – 6


477 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 477 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 489

Podobné produkty



668 CZK

MONOPOLY FALEŠNÉ BANKOVKY
Tato verze známé hry Monopoly je podobná verzi Monopoly Cheaters. Př&a


769 CZK  4% 

Tato verze známé hry Monopoly je podobná verzi Monopoly Cheaters. Příznivci si opět říkají: „Co mi ještě projde?“. V této nové verzi se setkáte s dekodérem, penězi Monopoly, kartami Kupní smlouva, Šan

670 CZK

Hra Monopoly Falešné bankovky - hra, která vám otevře svět obchodování s nemovitostmi, v níž si vyzkoušíte na vlastní kůži, co všechno vám ještě může projít a co vám už zlomí vaz. V této nové verzi se setkáte s dekodérem, penězi Monopoly, kartami Kupní smlouva, Šance a Pokladna, které nově obsahují tajné podvodné triky. Umíte je používat? Umíte podvody ostatních odhalit? Pak použijte kartu obvinění. Ale pozor, i falešné obvinění vás může stát hodně... Dnes již klasická desková hra Monopoly se poprvé objevila na trhu v době světové hospodářské krize. Je to hra na obchodování. Váš úspěch záleží na spekulacích, investicích a obchodech. Podívejte se na všechny aktuální varianty hry Monopoly.

699 CZK

Tato verze známé hry Monopoly je podobná verzi Monopoly Cheaters. Příznivci si opět říkají: „Co mi ještě projde?“. V této nové verzi se setkáte s dekodérem, penězi Monopoly, kartami Kupní smlouva, Šance a Pokladna, které nově obsahují tajné podvodné triky. S figurkami obvinění