LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Disney Princess™ 43193 Ariel, Kráska, Popelka a Tiana a jejich pohádková kniha dobrodružství


LEGO® Disney Princess™ 43193 Ariel, Kráska, Popelka a Tiana a jejich pohádková kniha dobrodružství

Ariel, Kráska, Popelka a Tiana se ukrývají v pohádkové knize dobrodružství, se kterou se holčičky mohou zabavit doma nebo na cestách.

Lego stavebnice odvíjející se z milých Disneyho příběhů. Nová kolekce přináší i nové figurky, s přenosným mikrosvětem v pohádkové knize. Tentokrát mají holčičky k dispozici princeznovský zámek, kde na jedné straně knihy je jeho okolí s mostem a na straně druhé obývací pokoj s kuchyní a knihovnou.

Přednosti:

  • vysoce kvalitní materiál a přesnost jednotlivých dílků
  • rozvíjí jemnou motoriku a představivost malých dětí

Obsah balení:

  • celkem 130 dílků
  • otevírací kniha s princeznovským zámkem
  • figurky Popelky s Gusem, Tiany s žabákem, Krásky s Lumierem a Ariel s delfínem
  • samolepky, návod

Vyberte holčičkám některou ze stavebnic Lego Disney!

Vhodné pro děti od 5 let
Počet dílků: 130
Rozměry otevřené knihy: 8 x 23 x 12 cm


615 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 615 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 629

Podobné produkty



713 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

524 CZK

Se stavebnicí LEGO® Disney Ariel, Kráska, Popelka a Tiana a jejich pohádková kniha dobrodružství (43193) si fanynky disneyovsk&a


642 CZK  25% 

Součástí této sestavitelné hračky je zámek s padacím mostem, list se samolepkami, s nimiž mohou děti zámek ozdobit, a kočár. K dispozici budete mít také tištěný návod na stavění a digitálního průvodce Instructions PLUS. S pomocí aplikace s LEGO návody na stavění mohou děti svůj model přibližovat, otáčet a různě zobrazovat. Díky srozumitelným pokynům se i z malých stavitelů rázem stanou mistři! Hrajte si kdekoliv a kdykoliv S touto přenosnou stavebnicí děti získají spoustu kreativních herních možností. Model je plný inspirativních doplňků, které zažehnou jiskru představivosti – skvěle poslouží sám o sobě nebo jej může zkombinovat s dalšími stavebnicemi z řady LEGO ? Disney. Oblíbené postavy a vzrušující scény Děti se ihned pustí do hraní se 4 mikropanenkami – Disneyho Popelkou, Tianou, Krásky a Ariel –a navíc budou mít k dispozici také LEGO figurky Guse, Lumiera, delfína a žáby. Tato pohádková kniha vykouzlí úsměv na tváři každému dítěti.