LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Minions 75550 Mimoňský kung-fu souboj


LEGO® Minions 75550 Mimoňský kung-fu souboj

Chrám pro oslavy čínského nového roku vyrobený podle námětu filmu Mimoni: Padouch přichází, si mohou děti sestavit ze 310 dílků.

Poté si mohou s postavičkami mimoňů a draka přehrát příběhy plné legrace. K dispozici budou mít prostředí pro trénink kung-fu.

Přednosti:

  • stavění rozvíjí jemnou motoriku a představivost
  • návod Plus je interaktivním průvodcem
  • aplikace LEGO Life pro chytré přístroje je bezplatná

Obsah balení:

  • celkem 310 kostiček
  • zlatý banán, stojan na zbraně, zbraně
  • rotující cvičná figurína, čínský drak, medailon, střílející ohňostroje

Kupte dětem Lego Minions!

Vhodné pro děti od 6 let
Počet kostiček: 310


839 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 839 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 859

Podobné produkty



1105 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

946 CZK  8% 

LEGO Minions 75550 Mimoňský kung-fu souboj

Vydejte se s malými fanoušky mimoňů na vzrušují


1071 CZK  25% 

Úžasná LEGO® stavebnice Mimoňský kung-fu souboj (75550) umožňuje dětem přehrávat si impozantní oslavy čínského nového roku v prostředí krásného chrámu. Při trénování kung-fu s mimoni budou mít malí stavitelé také stále co objevovat. Svižná zábava, která mladým stavitelům udělá radost Děti si zamilují zábavný moment, kdy se z chrámu vynoří Otto! A spousta doplňků podnítí hromadu různých příběhů – nechybí zlatý banán, stojan na zbraně, zbraně, rotující cvičná figurína, čínský drak, medailon a střílející ohňostroje. Ještě více vzrušující stavění S interaktivním návodem Instructions PLUS, který je pro tuto sadu k mání, bude sestavování tohoto modelu ještě zábavnější. Tento návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO Life a nabízí nástroje přibližování a otáčení, aby i malé děti zvládly stavět LEGO modely bez cizí pomoci. Model chrámu měří přes 17 cm na výšku, 13 cm na šířku a 26 cm do hloubky, takže má ideální velikost na přehrávání parádních příběhů.