LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® City 60284 Náklaďák silničářů


LEGO® City 60284 Náklaďák silničářů

Nákladní autíčko se sklápěcí lžicí a příslušenstvím si mohou děti sestavit z 58 dílků.

Poté si mohou přehrát pracovní příběh s minifigurkou silničáře, kterému mohou pomoci rozmístnit dopravní kužely, umístnit bezpečnostní ceduli a s lopatou a kolečkem mu pomoci uklidit okolí cesty. Ke stavebnici je také připravena ke stažení zdarma aplikace Instructions Plus do chytrého telefonu či tabletu. Děti s ní získají interaktivní návod s nástroji pro přibližování a otáčení.

Přednosti:

  • rozvíjí kreativitu, trpělivost a jemnou motoriku
  • precizně tvarované, do sebe zapadající dílky

Obsah balení:

  • celkem 58 dílků
  • jednoduchý návod v tištěné podobě
  • minifigurka silničáře a krysy

Kupte dětem kvalitní stavebnici Lego City!

Vhodné pro děti od 4 let
Počet dílků: 58


214 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 214 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 219

Podobné produkty



280 CZK

Stavební nákladní vůz Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společno

207 CZK

Lego City 60284  Náklaďák silničářů

Přinášíme zábavnou sad


254 CZK  25% 

Náklaďák silničářů (60284) od LEGO® City ohromí čelní radlicí se sklápěcí lžící, kolečkem, dopravními kužely, bezpečnostní cedulí a lopatou. Když se k tomu přidá LEGO City minifigurka silničáře a krysy, jsou výsledkem hodiny kreativního hraní. Zábava pro kluky a holky ve věku od 4 let Tato sada od 4 let obsahuje srozumitelný návod na stavění a začátečnickou kostku v podobě částečně sestaveného základu. A díky bezplatné aplikaci sLEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety získají děti přístup také k interaktivním pokynům Instructions PLUS s úžasnými nástroji přibližování a otáčení, s nimiž bude LEGO stavění hračka. O sérii LEGO City Skvělá vozidla Sady od LEGO City Skvělá vozidla nabízejí pozemní, vzdušné a vodní modely s řadou funkcí a podněcují představivost. Děti tak mohou prozkoumat klasická vozidla a vymýšlet si příběhy a scénáře odrážející skutečný život zábavným a kreativním způsobem. Po sestavení vozidlo měří přes 8 cm na výšku, 8 cm na délku a 6 cm na šířku.