LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® DUPLO® Town 10932 Demolice na staveništi


LEGO® DUPLO® Town 10932 Demolice na staveništi

Buldozer a stroj s demoliční koulí si mohou děti sestavit z 56 dílků. Poté mohou s figurkami dělníků využít pohyblivosti stavebních strojů při práci a demolovat, posouvat či nakládat s nimi kámen.

Stavebnice Lego a Lego Duplo jsou velmi kvalitní výrobky, ověřené dlouhodobým působením na evropském trhu. Jsou navrženy tak, aby byly bezpečné a vhodné pro úchop malými ručkami.

Přednosti:

  • přesně do sebe zapadající dílky stavebnice
  • stavění rozvíjí představivost a jemnou motoriku

Kupte dětem parádní stavebnici Lego Duplo!

Vhodné pro děti od 2 let
Počet dílků: 56


1259 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 1259 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 1289

Podobné produkty



1441 CZK

Demolice na staveništi

Stavebnice LEGO® DUPLO® Demolice na staveništi (10932) otevírá


1632 CZK  25% 

Stavebnice LEGO® DUPLO® Demolice na staveništi (10932) otevírá svět zábavných dobrodružství s jeřábem, náklaďákem a buldozerem. Nechte své děti zbourat dům demoliční koulí 3 dělníci na stavbě, pohyblivý jeřáb, buldozer s robustními pásy a otevírací kabinou, náklaďák se sklápěčkou, malý domek a spousta doplňků zaručí, že si předškoláci užijí hromadu zábavy, přičemž budou rozvíjet své jemné motorické a kognitivní dovednosti. Rodiče mohou dětem pomoct zbourat malý domek demoliční koulí, vyklidit staveniště buldozerem a dovést nové materiály pomocí náklaďáku znovu a znovu – čeká vás dobrodružství, které nebude brát konce. Ta nejlepší stavebnice pro malé děti? Sady LEGO DUPLO jsou navrženy tak, aby uspokojily měnící se potřeby předškoláků a podpořily jejich vývoj. Pro ještě více herních zážitků lze jednotlivé sady kombinovat do úžasných nových modelů.