LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® City 60325 Náklaďák s míchačkou na beton


LEGO® City 60325 Náklaďák s míchačkou na beton

Nákladní vozidlo s domíchávačem tekutých stavebních směsí si mohou kluci sestavit z 85 dílků.

Po sestavení si mohou přehrát příběh ze stavebního prostředí, kdy přijedou na místo s domíchávačem, vyklidí pomocí sbíječky a kolečka staré základy. Poté vyklopí nástavec na lití betonu v zadní části vozu a otáčením domíchávače uvolní beton na potřebné místo.

Stavebnice LEGO jsou velmi kvalitními výrobky na trhu s hračkami, ověřené dlouhodobým působením na evropském trhu. Jsou navrženy a vyrobeny tak, aby byly bezpečné a jednotlivé dílky do sebe precizně zapadaly.

Pro chytré telefony a tablety lze využít interaktivní návod po stažení bezplatné aplikace LEGO, která přináší nástroje pro přibližování a otáčení.

Skladba a funkčnost:

  • otevírací kabina řidiče, otáčející se míchací nádoba

Obsah balení:

  • celkem 85 dílků
  • kolečko, sbíječka, dopravní značka, 2 minifigurky dělníků

Kupte dětem jednu ze stavebnic LEGO City!

Vhodné pro děti od 4 let
Počet dílků: 85
Rozměry míchačky: 9 x 14 x 7 cm


419 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 419 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 429

Podobné produkty



424 CZK

Zapojte dětskou představivost se stavebnicí Náklaďák s míchačkou na beton (60325) od LEGO® City. 
Model vozidla na stav


411 CZK

Zapojte dětskou představivost se stavebnicí Náklaďák s míchačkou na beton (60325) od LEGO® City. Model vozidla na stavbě nabízí otevírací kabinu řidiče a otáčející se míchačku. Dále nechybí sbíječka, kolečko a dopravní značka. Pak už jen stačí přidat 2 minifigurky dělníků pro dlouhé hodiny kreativního hraní.Model pro kluky a holky od 4 letTato sada pomůže dětem od 4 let pustit se do stavění díky hotovému podvozku. Dále je k dispozici podrobný obrázkový návod spolu s interaktivními digitálními pokyny. Digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody LEGO pro chytré telefony a tablety a nabízí intuitivní nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si hotový model ze všech úhlů.Objevovat svět prostřednictvím hryDěti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly a stroji. Stavebnice ze série Skvělá vozidla LEGO City jim umožní prozkoumat je pěkně zblízka díky realistickým modelům a zábavným postavám, které inspirují k otevřenému, kreativnímu hraní.