LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Minecraft® 21179 Houbový domek


LEGO® Minecraft® 21179 Houbový domek

Obří domek ve tvaru houby si mohou děti postavit ze 272 dílků.

Poté si mohou přehrát příběh rušného dne v domku i před ním. Alex má za úkol zachytit do misky polévku z krávomůrky. Musí se mít ale na pozoru před pavoučím jezdcem. Se sekerou v ruce se Alex může bránit, zkusit shodit kostlivci z hlavy helmu, která ho chrání před spalujícím sluncem nebo se schovat v domku.

Poté se mohou uložit ke spánku.

Přednosti:

  • přesně do sebe zapadající dílky stavebnice
  • stavění rozvíjí představivost a jemnou motoriku

Skladba a funkčnost:

  • zdi i střecha jsou odnímatelné
  • snadné uspořádání nábytku a hraní si ve vnitřním prostoru

Kupte dětem kvalitní stavebnici LEGO® Minecraft!

Vhodné pro děti od 8 let
Počet dílků: 272
Rozměry modelu: 10 x 13 x 15 cm

 

 


429 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 429 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 439

Podobné produkty



513 CZK

Vezměte hráče Minecraft® od 8 let do jiné dimenze s tvůrčí stavebnicí Houbový domek (21179) od LEGO® Minecraft &ndas


501 CZK  2% 

Vezměte hráče Minecraft® od 8 let do jiné dimenze s tvůrčí stavebnicí Houbový domek (21179) od LEGO® Minecraft – super dárek pro děti od 8 let. Zábava v houbovém domku ze světa Minecraft Hráči Minecraftu se mohou pustit do stavby obřího houbového domku. Zdi i střecha jsou

402 CZK

Vezměte hráče Minecraft® od 8 let do jiné dimenze s tvůrčí stavebnicí Houbový domek (21179) od LEGO® Minecraft – super dárek pro děti od 8 let.Zábava v houbovém domku ze světa MinecraftHráči Minecraftu se mohou pustit do stavby obřího houbového domku. Zdi i střecha jsou odnímatelné pro snadný přístup k pracovnímu stolu a nábytku. Venku má Alex, hrdinka ze světa Minecraft, za úkol zachytit polévku z krávomůrky do misky. Plány se ale změní, když na scénu vtrhne kostlivý pavoučí jezdec. Model houbového domku z prostředí Minecraftu nabízí vskutku neomezené herní možnosti.

501 CZK

• Dobrodružství ze světa Minecraft® – Možnosti kreativního hraní jsou nekonečné, ať už uvnitř nebo vně modelu Houbový domek (21179) od LEGO® Minecraft • Autentické detaily – Součástí sady jsou kultovní postavy z prostředí Minecraft® Alex, krávomůrka a pavoučí jezdec.