LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Super Heroes 76155 Ve stínu Arishema


LEGO® Super Heroes 76155 Ve stínu Arishema

Devianta a Celestiala, 4 Eternaly,  si mohou děti mohou sestavit z 493 dílků.

Poté si mohou přehrát boj dobra se zlem, kdy proti sobě budou stát Eternalové a Devianti. Celestial při své velikosti dokáže vzít do své ruky minifigurku Eternala. Superhrdiové umí ale využít svých super schopností. Ajak dokáže jako jediná komunikovat s Celestialy, mocnými mimozemskými bytostmi, Sersi umí přeměnit hmotu, Ikaris má nadlidskou sílu a Kingo dokáže pracovat se zemskou energií.

Děti mohou spojit své síly se 4 Eternaly a porazit společně netopýra Devianta.

Přednosti:

  • precizně vyrobené dílky
  • kompatibilní s dalšími stavebnicemi Lego

Obsah balení:

  • celkem 493 dílků
  • 4 minifigurky superhrdinů - Ikaris, Sersi a exkluzivní Ajak a Kingo
  • figurka Devianta
  • pohyblivý Celestial se svítící hrudí
  • 2 dýky, meč, 2 miniaturními vystřelovači, čepelí
  • baterie pro světelnou kostku

Kupte dětem kvalitní stavebnici Lego Heroes!

Vhodné pro děti od 7 let
Materiál: plast
Počet dílků: 493
Výška Celestiala: 30 cm


1465 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 1465 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 1499

Podobné produkty



2001 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1499 CZK

Ve stínu Arishema (76155)

Zkombinujte všechny zábavné prvky z Marvelova filmu Eternals v jedn&ea


1939 CZK  25% 

Zkombinujte všechny zábavné prvky z Marvelova filmu Eternals v jedné úžasné sadě LEGO®. Stavebnice Ve stínu Arishema (76155) proti sobě postaví 4 Eternaly, Devianta a Celestiala v souboji superhrdinů. Prožijte znovu akci z filmů od Marvelu Děti mohou spojit síly se 4 Eternaly a porazit společně Devianta. Eternalové mají parádní schopnosti: Ajak dokáže jako jediná komunikovat s Celestialy, mocnými mimozemskými bytostmi; Sersi umí přeměnit hmotu na cokoli, co si zamane; Ikaris má nadlidskou sílu a Kingo dokáže pracovat se zemskou energií. Sada obsahuje také pohyblivou figurku Celestiala, která v ruce udrží minifigurku Eternala. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato sada LEGO jako jediná obsahuje minifigurky Ajak a Kingoa! Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel Stavebnice na motivy filmu Eternals od LEGO Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou je nekonečným vesmírem zábavného hraní.

1654 CZK

Zkombinujte všechny zábavné prvky z Marvelova filmu Eternals v jedné úžasné LEGO® sadě. Stavebnice Ve stínu Arishema (76155) proti sobě postaví 4 Eternaly, Devianta a Celestiala v souboji superhrdinů.Prožijte znovu akci z filmů od Marvelu Děti mohou spojit své síly se 4 Eternaly a porazit společně netopýra Devianta. Eternalové mají parádní schopnosti: Ajak dokáže jako jediná komunikovat s Celestialy, mocnými mimozemskými bytostmi; Sersi umí přeměnit hmotu na cokoli, co si zamane; Ikaris má nadlidskou sílu a Kingo dokáže pracovat se zemskou energií. Sada obsahuje také pohyblivou figurku Celestiala, která v ruce udrží minifigurku Eternala. A pokud hračku kupujete pro fanouška minifigurek, upozorňujeme, že tato LEGO sada jako jediná obsahuje minifigurky Ajak a Kingoa!Sady na motivy filmu Eternals studia Marvel Stavebnice na motivy filmu Eternals od LEGO Marvel jsou jedinečné a obsahují parádní postavy, které podněcují dětskou představivost a provedou je nekonečným vesmírem zábavného hraní.