LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Ideas 21328 Seinfeld


LEGO® Ideas 21328 Seinfeld

Propracovanou repliku Jerryho bytu na Manhattanu si mohou fanoušci sestavit z 2079 dílků.

Mohou si tak připomenout komické scény z populárního devadesátkového show sitcomu. Jerry Seinfeld se scházel v prostorách svého bytu se svými přáteli Elaine, Kramerem a Georgem, také s nevítaným hostem Newmanem. K dispozici je také pódium pro stand-up vystoupení, kde se odehrávaly klasické epizody od „Vdolečků“ až po „Sochu“.

Nostalgický dárek připomínající 90. léta zajisté potěší i starší fanoušky.

Autentické detaily zahrnují například obývací pokoj s kuchyní, také chodbu, odkud do bytu vždy vtrhne soused Kramer. V interiéru je k dispozici také modrá socha, muffin, obraz strýčka Lea, videokazeta s filmem Prognosis Negative, klimatizace Commando 8 a tyč na oslavu svátku Festivus.

Obsah balení:

  • celkem 1 326 dílků
  • figurky Jerryho Seinfelda, George Costanzu, Cosmo Kramera, Elaine Benes a Newmana
  • ilustrovaná brožurka s informacemi o seriálu Show Jerryho Seinfelda

Kupte dětem stavebnici LEGO® Ideas!

Vhodné pro stavitele od 18 let
Počet dílků: 1326
Rozměry modelu: 14 x 33 x 18 cm


1743 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 1743 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 1789

Podobné produkty



2137 CZK  25% 

Show Jerryho Seinfelda byl „seriál o ničem“, který rozdával radost a smích. Nyní si tento legendární sitcom můžete připomenout se sběratelským výstavním modelem Jerryho bytu Seinfeld (21328) od LEGO® Ideas. Je nabitý autentickými detaily, které potěší všechny fanoušky. Patří sem například kuchyň / obývací pokoj, kde se Jerry schází s přáteli, nebo chodba, odkud do bytu vždy vtrhne soused Kramer. Mezi doplňky se řadí modrá socha, muffin, obraz strýčka Lea, videokazeta s filmem Prognosis Negative, klimatizace Commando 8 a tyč na oslavu svátku Festivus.Komediální ikonyČekají na vás LEGO minifigurky celkem 5 oblíbených postav sitcomu Show Jerryho Seinfelda, s nimiž ožijí nostalgické vzpomínky na scény k popukání: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes a Newman. Součástí sady je také malé sestavitelné pódium pro stand-up komika Jerryho.Parádní dárekModel je součástí kolekce LEGO stavebnic pro kreativní dospělé. Jedná se o parádní nostalgický dárek připomínající 90. léta buď pro vás samotné, nebo pro fanoušky sitcomu Show Jerryho Seinfelda či LEGO nadšence ve vašem okolí.

1699 CZK

Sestavte si model Jerryho bytu ze show Jerryho Seinfelda. Součástí modelu je například kuchyň / obývací pokoj, kde se Jerry schází s přáteli, nebo chodba, odkud do bytu vždy vtrhne soused Kramer. Součástí balení jsou i doplňky – modrá socha, muffin, obraz strýčka Lea, videokazeta