LevnoBot.cz
Přidat obchod

Ravensburger Puzzle 3D Věž Big Ben 216 dílků


Ravensburger Puzzle 3D Věž Big Ben 216 dílků

Proslulou hodinovou věž si mohou děti seskládat z kvalitních 216 dílků, které do sebe přesně zapadají a dají se sestavit bez použití lepidla.

Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé. Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení.

Přednosti:

  • prvotřídní kvalita každého dílku
  • zaručená stabilita přesně zapadajících dílků
  • zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice

Obsah balení:

  • 216 puzzle dílků
  • příslušenství a návod

Vyberte dětem krásné 3D puzzle Ravensburger!

Vhodné pro děti od 10 let
Počet dílků: 216
Rozměr po složení: 6 x 6 x 41 cm
Země původu: Německo


536 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 536 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 549

Podobné produkty



453 CZK

RAVENSBURGER PUZZLE BIG BEN 3D- 3D budovy, které je radost skládat! Modely světoznámých budov sestavíte bez použití lepidla.


714 CZK  45% 

Ravensburger 3D Puzzle Big Ben 216 dílků Sestavte fascinující stavbu Big Ben pomocí unikátních ohebných, sklopných a hladce zapadajících dílků puzzle! Dokonalá stabilita bez nutnosti lepidla!  Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení. Přednosti: prvotřídní kvalita každého dílku,  zaručená stabilita přesně zapadajících dílků, zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice.   216 dílků. Vhodné od 10let. Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé. Zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice.

701 CZK

Známé budovy sestavené z plastových dílků. Speciální technologie a spoje umožňují postavit model bez použití lepidla. Slouží jako dekorace do pokojíčku.