LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO® Friends 41703 Dům přátelství na stromě


LEGO® Friends 41703 Dům přátelství na stromě

Dům přátelství na stromě nabízí zajímavý plán, kdy mohou holčičky pomoci Mii a Olivii s výrobou domácích produktů. Peníze z jejich prodeje potom mohou věnovat na dobročinné účely.

Mají svůj vlastní včelí úl, ze kterého je potřeba sbírat med. Ten poslouží k pečení dortíků v kuchyni. Pro ptáčky je potřeba postavit ptačí budka, také roztočit větrnou turbínu pro funkci výtahu. Jackson se pohybuje na vozíku, ale nahoru mu lze pomoci právě výtahem. Po pilné práci přijde odpočinek všech přátel uvnitř parádního domku a hraní na obří skluzavce a houpačce.

Pro chytré telefony a tablety lze využít interaktivní návod po stažení bezplatné aplikace LEGO, která přináší nástroje pro přibližování a otáčení. Stavebnice byla vytvořena u příležitosti oslavy 10. výročí řady LEGO Friends a obsahuje QR kód, který odhalí poklady ukryté ve starém městečku Heartlake.

Obsah balení:

  • celkem 1 114 dílků
  • 5 postav LEGO® Friends, včetně minipanenek Mii a River
  • vyměnitelné výrazy ve tváři, figurka králíčka, kolo na rozvoz zboží, včelí úl a truhlářský svěrák
  • kancelář, kuchyň, pokoj a obývák uvnitř stromu
  • skluzavka, houpačka

Kupte holčičkám stavebnici LEGO Friends!

Vhodné pro děti od 8 let
Počet dílků: 1114
Rozměry: 30 x 30 x 13 cm


1611 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 1611 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 1649

Podobné produkty



2109 CZK  6% 

Pomozte dětem prozkoumat možnosti jejich kreativity se stavebnicí Dům přátelství na stromě (41703). 
Malí stavitelé


1990 CZK  25% 

LEGO® Friends 41703 Dům přátelství na stromě Chce se vám něco tvořit? V Domě přátelství na stromě můžete vyrábět produkty a peníze z jejich prodeje věnovat na dobročinné účely. Mia a její kamarádi postavili epický dům na stromě. Mají na pilno při výrobě domácích produktů. Pomozte Olivii vybrat med z úlu. Postavte ptačí budku. Upečte dortíky v kuchyni. Vyvezte nahoru výtahem Jacksona, který se pohybuje na vozíku. A až budete mít hotovo, odpočiňte si s přáteli uvnitř parádního domku. Velká zábava pro malé stavitele – Dům přátelství na stromě (41703) dětem umožní dát průchod jejich kreativitě, když se spolu s ostatními kamarády LEGO® Friends pustí do výroby produktů a peníze z jejich prodeje dají na charitu Nepřeberné množství funkcí – Součástí je 5 postav LEGO® Friends, včetně minipanenek Mii a River s vyměnitelnými výrazy ve tváři, a dále nechybí figurka králíčka, kolo na rozvoz zboží, včelí úl a truhlářský svěrák Neomezené možnosti hraní – Děti se mohou naplno ponořit do svých kreativních koníčků a vyrábět ptačí budky nebo odpočívat v domku na stromě, který obsahuje kancelář, kuchyň, pokoj a obývák Dynamické detaily – Děti mohou vyjet výtahem nahoru tím, že roztočí turbínu, otáčet zábradlím, aby se nahoru dostali i ostatní kamarádi, posílat postavy dolů po skluzavce nebo je houpat na houpačce Kreativní zábavný dárek pro šikovné děti od 8 let – Tento dárek k narozeninám pro děti čítající 1 114 dílků nabízí prakticky neomezené možnosti nápaditého hraní a potěší všechny malé stavitele Barevný výstavní model – Rozsáhlá stavebnice od LEGO® Friends měří přes 30 cm na výšku, 30 cm na šířku a 13 cm do hloubky a rozjasní jakýkoli dětský pokojíček Interaktivní digitální stavění – Aplikace s návody na stavění LEGO® dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují Přátelská komunita – Umožněte dětem prozkoumat městečko Heartlake pomocí tohoto narozeninového dárku, který jim zprostředkuje každodenní dobrodružství. Navíc jim na blízku budou přátelé ochotní kdykoli nabídnout pomocnou ruku Špičková kvalita bez kompromisů – Populární stavebnice LEGO® splňují striktní oborové standardy kvality, aby umožňovaly bezpečné spojování a vytváření odolných modelů Jistota bezpečnosti – Dílky LEGO® jsou důkladně testovány a splňují striktní globální bezpečnostní normy