LevnoBot.cz
Přidat obchod

Swissdent Extreme Whitening Toothpaste - Bělicí zubní pasta pro kuřáky 100 ml


Swissdent Extreme Whitening Toothpaste - Bělicí zubní pasta pro kuřáky 100 ml
Extreme Whitening Toothpaste - Bělicí zubní pasta pro kuřáky - zubní pasta speciálně určena pro kuřáky - obsahuje "baking soda", který napomáhá odstraňování velkých pigmentací - bioaktivní kalcium peroxid v nanoformuli proniká mezi krystaly skloviny a odbarvuje barevné pigmenty - přidaný Koenzym Q10 a vitamín E revitalizují dásně - výrazně svěží mentolová příchuť - neobsahuje SLS a proto málo pění Použití: Pro nejlepší výsledky používejte 3x denně, vždy alespoň 2 minuty. Ústa po vyčištění nevyplachujte, pouze pastu vyplivněte.

345 CZK

prodejparfemu.cz


Koupit za 345 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 335

Podobné produkty



398 CZK

Zubní pasta určená k bělení nadměrně zabarvených zubů. Výjimečné složení přírodních enzymů a peroxidu vápenatého účinně odstraňuje výrazné pigmentace

395 CZK  5% 

Swissdent Extreme Whitening, 100 ml, Bělicí pasty pro muže, Zubní pasta Swissdent Extreme Whitening je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby revitalizuje a pečuje o dásně osvěžuje dech má nízkou abrazivitu Jak používat: Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut.

439 CZK

Swissdent Zubní pasta Extreme bělící 100 ml Swissdent Extreme je velmi šetrná bělící zubní pasta, jelikož její hodnota abrazivity je 40 RDA. Obsahuje dvojitou dávku enzymů, papain a bromelain, které šetrně odstraní zabarvení z povrchu zubů. Dále koenzym Q10 a vitamin E revitalizují dásně.