LevnoBot.cz
Přidat obchod

Bioderma SÉBIUM H2O Solution Micellaire ( mastná pleť ) - Čisticí pleťová voda 500 ml


Bioderma SÉBIUM H2O Solution Micellaire ( mastná pleť ) - Čisticí pleťová voda  500 ml
SÉBIUM H2O Solution Micellaire ( mastná pleť ) - Čisticí pleťová voda - obsahuje velmi jemné čisticí složky - aktivní složky čistí pleť do hloubky - patentovaný komplex Fluidactiv reguluje a omezuje tvorbu mazu - neucpává póry - nedráždí oči - neobsahuje mýdlo - bez alkoholu a barviv - jemná parfemace - hypoalergenní Použití: Aplikujte každé ráno a večer na vatový tampon a vyčistěte tvář. Opakujte, dokud tampon nezůstane čistý. Neoplachujte. Pleť šetrně osušte.

253 CZK

prodejparfemu.cz


Koupit za 253 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
20.1.2022 245

Podobné produkty



375 CZK

Bioderma Sébium H2O, 500 ml, Čištění pleti pro ženy, Obohacená o drobné aktivní částečky, které na sebe při kontaktu s pletí vážou veškeré nečistoty a mastnotu, je micelární voda Bioderma Sébium H2O. Díky těmto částečkám, tzv. micelám, zajišťuje voda důkladné odlíčení během pár minut a bez nutnosti tlaku nebo dření pleti. Micely jsou natolik účinné, že si hravě poradí i s odolným make-upem. Vlastnosti: čistí póry do hloubky brání přílišnému vysušování pleti odstraňuje i odolný make-up minimalizuje nadměrnou tvorbu kožního mazu má osvěžující a zklidňující účinky Jak používat: Naneste dostatečné množství přípravku na kosmetický tampon a lehkým otíráním odličte a vyčistěte pleť. Neoplachujte.

380 CZK

Bioderma Sébium H2O micelární voda na mastnou pleť a akné 500 ml Čisticí micelární voda na mastnou a aknózní pleť. Nevysušuje a pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu.