LevnoBot.cz
Přidat obchod

Barbie Skládací dům


Barbie Skládací dům

Rozkládací domeček pro panenku Barbie překvapí svým nabízeným prostorem. Holčičky si mohou hrát s panenkou hned ve dvou podlažích. V kuchyni, koupelně, jídelně i podkrovním prostoru s postelí. K odpočinku mohou dát panenku právě do horního patra, odkud bude mít příjemný výhled.

Místnůstky jsou vybaveny nábytkem a zařizovacími předměty v koupelně. Malé štěně má svůj vlastní bazén ve tvaru tlapky. Malé slečny si tak s panenkou Barbie mohou užít hraní v útulném domečku.

Upozornění:

  • balení neobsahuje panenku

Kupte holčičkám rozkládací dům!

Vhodné pro děti od 3 let
Materiál: plast
Rozměr po rozložení domu: 76 x 50 cm
Rozměr balení: 42 x 32,5 x 13,5 cm


1455 CZK

hracky-4kids.cz


Koupit za 1455 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
25.1.2022 1489

Podobné produkty



832 CZK

Tento plně vybavený Barbie® Dům inspiruje k nekonečnému hraní díky dvěma patrům a čtyřem hracím místnostem včetně podkrovní postele, koupelny, kuchyně a jídelny. Děti se mohou rovnou nastěhovat a přehrát si jakýkoli příběh díky zábavnému vybavení včetně židlí, jídelního stolu a dalšího vybavení. Nechybí ani rozkošné štěňátko, které má vlastní bazén ve tvaru tlapky ve velikosti domácího mazlíčka! Stylové detaily a moderní povrchové úpravy otevírají dveře všem druhům vyprávění příběhů. Celý set se dá složit, aby bylo jeho přenášení snadné. Panenky se prodávají samostatně. Barvy a vzhled výrobku se mohou lišit.

1684 CZK

Tento plně vybavený Barbie® Skládací dům inspiruje k nekonečnému hraní díky dvěma patrům a čtyřem hracím místnostem včetně podkrovní postele, koupelny, kuchyně a jídelny. Děti se mohou rovnou nastěhovat a přehrát si jakýkoli příběh díky zábavnému vybavení včetně židlí,