LevnoBot.cz
Přidat obchod

BONAPARTE Hra Rozhýbej svůj jazýček aneb logopedie hrou


BONAPARTE Hra Rozhýbej svůj jazýček aneb logopedie hrou
BONAPARTE Hra společenská hra Rozhýbej svůj jazýček aneb logopedie hrou Hra je určena nejen pro děti které mají nesprávnou výslovnost nebo méně mluví ale hlavně pro ty které chtějí těmto vadám předejít Základem hry je motivací rozhýbat jazýček a následně procvičit výslovnost jednotlivých hlásek přes slabiky slova až po celé věty Na procvičování jsou všechny hlásky u kterých je hned uveden správný postup výslovnosti Pravidla jsou nastavena tak že dítě zopakuje všechny slabiky slova i věty Jedná se o logopedickou hru která je jedinou tohoto druhu Hra obsahuje herní plán hrací kostku 3 postavičky 3 stojánky 330 kartiček 3 platíčka na žetony pravidla hry Rozměry balení š v h 35 x 23 x 4 cm Hra je vhodná pro děti od 3 let Cena je uvedena za 1 balení hračky

648 CZK

Ageo


Koupit za 648 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
4.2.2022 629.9

Podobné produkty



477 CZK

Rozhýbej svůj jazýček

Logopedická hra, se kterou se mohou děti učit správné výslovnosti hlásek. Hra je vho


456 CZK

Tato společenská desková hra je určena pro děti, které mají problémy s výslovnostní nebo méně mluv&


647 CZK

Základem hry je motivací rozhýbat jazýček a následně procvičit výslovnost jednotlivých hlásek přes slabiky, slova až po celé věty. Na procvičování jsou všechny hlásky, u kterých je hned uveden správný

796 CZK

Základem hry je motivací rozhýbat jazýček a následně procvičit výslovnost jednotlivých hlásek přes slabiky, slova až po celé věty. Na procvičování jsou všechny hlásky, u kterých je hned uveden správný postup výslovnosti. Pravidla jsou nastavena tak, že dítě zopakuje všechny slabiky, slova i věty.

689 CZK

Tato hra je určená zejména pro děti, které mají problémy s výslovností nebo se jim nechce mluvit. Cílem hry je rozhýbat lenivý či zatím nešikovný dětský jazýček a procvičit výslovnost jednotlivých slov, hlásek, slabik i celých vět. Jediná logopedická hra tohoto druhu. Ke každé hlásce je přiložená jedna z 330 kartiček, která učí, jak se má daná hláska vyslovovat a jak má znít. Ve hře naleznete všechny souhlásky od nejjednodušších až po nejtěžší, jako jsou sykavky.

Další velkou předností hry je také podpora všestranného rozvoje dítěte, rozvoj jemné motoriky, počítání či poznávání barev. Neméně důležitým přínosem každé hry je pak také schopnost přijmout prohru či trénink pozornosti.