Maso Here - Tekutý kouř s aroma Hickory 100 ml Objem: 200 ml
Domovská stránka >
Jídlo, pití a tabák > Potraviny > Koření
>
Maso Here - Tekutý kouř s aroma Hickory 100 ml Objem: 200 ml
S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku.Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou příchuť ✅ a to hlavně proto, že to není žádná náhražka ale skutečný kouř. Poctivá výrobaTekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení. Náš kouř se vyrábí a dováží z USA, takže je to kvalitka s rodokmenem, a jak jsme si ověřili, náš kouř dokáže vystřelit ze cviček ne jednoho foodblogera a neztratí se ani v těch nejvíc špičkovejch restauracích.Že to maká a maso je potom opravdu jak z udírny se můžeš přesvědčit v recenzích našich zákazníků na Heurece nebo rovnou na vlastní chuťové pohárky. Je to prostě pecka z řecka.Být tebou neváháme už ani minutu,⏰ protože jde o jeden z našich nejprodávanějších kousků. Zásoby jsou omezené a poptávka celoročně závratná. Tak si pospěš. Složenívoda ocet kouřové aroma hickory karamelové barvivo E150 demulgátor E433 Doporučujeme používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa. (Pokud jdeš sušit jerky, nezapomeň také na kořenicí základ a sójovou omáčku..) Pár tipů pro výrobu sušeného masa existuje přesně stanovený postup. Je samozřejmě možné si každý recept přizpůsobit podle svojí chuti, my ti ovšem v začátku pomůžeme dostat pod kůži základy, aby se z tebe stal co nejrychleji ten správný master. Pro začátek tedy pamatuj, že: Nepřidávej žádnou další sůl, je již obsažena v našem základu v dostatečném množstvíPřed krájením dej maso (2 kg) do mrazáku na cca 2-3 hodiny, cílem je vystihnout okamžik, kdy je maso dobře namrzlé, ale nezmrzlé, bude se pak s ním mnohem lépe pracovat. Je potřeba to sledovat. Záleží totiž i na tom jaký máš mrazák, kolik masa použiješ a tak dál.Krájej stejné tenké kousky Přidáním trochu octa (50 ml na 1kg masa) změkčí texturu masaTučné maso není vždy špatně, v případě jerky je tuk zvýrazňovačem chuti, u biltongu doporučujeme tuk odstranit. Tekutý kouř v kuchyniTekutý kouř je skvělým doplňkem, který může přidat do jídel zajímavou, kouřovou chuť. Zde je recept na trhané vepřové s použitím tekutého kouře. Pokud na tebe leze fanatismus do sušenýho masaa chceš o něm vědět víc než jen jak ho skvěle udělat, tak mrkni i na náš blog https://www.masohere.cz/blog/ najdeš tam užitečné tipy, návody a zajímavosti z kterých ti dost možná vypadnou oči z důlků a odebírej náš youtube kanál, děláme to pro tebe. https://www.youtube.com/@MasoHere, kde se všem postupům věnujeme ještě více podrobněji.
203 CZK
MasoHere.cz
Koupit za 203 CZK
Historie ceny
Datum | Cena v CZK |
5.2.2022 | 199 |
Podobné produkty
198 CZK
S kouřem si můžete "zaudit" maso i v paneláku. Tekutý kouř můžete použít všude tam, kde potřebujete zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám uzenou příchuť. Tekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení.Složení: voda, ocet, kouřové aroma hickory, karamelové barvivo E150d, emulgátor E433.Návod na přípravu: Na 1 kilo masa použijte 2 polévkové lžíce. Doba spotřeby: datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: skladujte v suchu.Dodavatel: MASO HERE s.r.o.