LevnoBot.cz
Přidat obchod

Nutrilon Vícezrnná kaše s ovocem 225g


Nutrilon Vícezrnná kaše s ovocem 225g
Vlastnosti Bez přidaného cukru Bez palmového oleje S prebiotiky GOSFOS Zdroj vlákniny Lahodná chuť 40 let zkušeností ve výživě v raném věku Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Návod na přípravu 1 Převařte kojeneckou vodu a ochlaďte ji na cca 50 C 2 Do talíře nebo misky nalijte 160 ml vody 3 Přidejte 4 5 polévkových lžic prášku celkem 40 g a důkladně zamíchejte Hustotu kaše můžete podle potřeby upravit přidáním vody či prášku Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu Skladování Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uchovávejte jej na suchém místě při pokojové teplotě ne v chladničce Použijte vždy jen suchou lžíci Obsah spotřebujte do 34 týdnů po otevření Podrobná data Bezpečnostní varování Důležité upozornění Porci připravujte vždy těsně před podáváním Nedojedenou porci už znovu nepodávejte zlikvidujte ji Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků především před spaním Jedna porce kaše denně jako součást pestré a vyvážené stravy děťátka Jazyky na balení Čeština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Kaše Varianta Vícezrnná s ovocem 6

82 CZK

Ageo


Koupit za 82 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
21.2.2022 78.9

Podobné produkty



119 CZK  9% 

Nutrilon Vícezrnná kaše s ovocem 225 g Nutrilon Pronutra® Vícezrnná kaše s ovocem. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce, v prášku.

90 CZK

Nutrilon Obilno-mléčná kaše, 225 g, Dětské kaše pro děti

109 CZK

Obilno-mléčná kaše pro kojence od ukončeného 6. měsíce.

99 CZK  4% 

Obilno-mléčná kaše pro kojence od ukončeného 6. měsíce. Nutrilon Vícezrnná kaše s ovocem je díky kvalitním obilovinám přirozeným zdrojem energie a bílkovin pro Vaše děťátko.