LevnoBot.cz
Přidat obchod

Sunar vanilkové sušenky 175g


Sunar vanilkové sušenky 175g
Vlastnosti Pro první zoubky Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Sušenky Sunar můžete také přidat do ovocného příkrmu kaše nebo je nechat rozpustit v kojenecké mléčné výživě dětském čaji či šťávě Sušenky by měly být pouze součástí pestrého a vyváženého jídelníčku Doporučujeme denně konzumovat max 46 ks sušenek Skladování Uchovejte na suchém místě při pokojové teplotě v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů Neskladujte v chladničce Otevřené balení vždy dobře uzavřete uložte na suchém a tmavém místě Podrobná data Bezpečnostní varování Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru Nebezpečí vdechnutí výrobku Jazyky na balení Čeština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Sušenky Varianta Vanilkové

49 CZK

Ageo


Koupit za 49 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
21.2.2022 47.9

Podobné produkty



59 CZK  7% 

Sušenky od ukončeného 6. měsíce obsahují vybrané cereálie, vitamín B1 a vápník. Díky svým tvarům a lahodné jemné chuti jsou chutnou svačinkou pro první zoubky.


69 CZK  40% 

Sunar vanilkové sušenky pro děti 175 g Vanilkové sušenky obohacené o vitamín B1 a vápník. Obsahují cukr, proto by měly být pro dítě jen zpestřením. Podávejte pod dozorem maminky, aby nezaskočilo. Vhodné pro děti od ukončeného 6.měsíce.