LevnoBot.cz
Přidat obchod

Rexona tuhý krémový antiperspirant Sensitive Dry 45 ml


Rexona tuhý krémový antiperspirant Sensitive Dry 45 ml
odrážky Antiperspirant pro ženy s nejmodernější technologií proti potu Poskytuje pocit svěžesti když to nejvíc potřebujete Díky průlomové technologii Rexona Defense antiperspirant poskytuje dlouhotrvající ochranu proti pocení až na 96 hodin Pro maximální ochranu je tento antiperspirant až 3x účinnější popis Popis Všichni se potíme ale někteří z nás víc než ostatní Někteří se dokonce potí bez skutečného důvodu Je to však přirozené jsme rozdílný Bez ohledu na výšku teploty nebo hladinu stresu nám někdy obyčejný deodorant nepomáhá Nedovolte aby silné pocení představovalo váš každodenní problém Vyzkoušejte náš nejúčinnější antiperspirant Maximum Protection který vás nezradí Abychom vám pomohli v boji proti silnému pocení vyvinuli jsme průlomovou technologii Defense která poskytuje ochranu proti pocení až na 96 hodin Antiperspiranty z řady Maximum Protection jsou 3x více účinnější než naše běžné antiperspiranty Jsou speciálně navrženy tak aby poskytovaly maximální ochranu tehdy když ji nejvíc potřebujete což je častokrát každý den Vůně s tóny broskve a meruňky v kombinaci s dřevitou pižmovou aromou zanechají dlouhotrvající pocit svěžesti Svěžest podtrhne směs z rybíz červené a hrušky Použití Antiperspirant můžete aplikovat denně na čisté a suché podpaží Nepoužívat na podrážděnou nebo poškozenou pokožku Pokud dojde k podráždění přestaňte používat Složení Složení Cyclopentasiloxane Aluminum zirconium tetrachlorohydrex GLY Dimethicone Cera microcristallina Paraffin Parfum Silica Dimethicone crosspolymer Sodium starch octenylsuccinate Maltodextrin BHT Capryliccapric triglyceride Hydrolysed corn starch octenylsuccinate Hydrated silica Gelatin crosspolymer Aqua Sodium benzoate Cellulose gum Alphaisomethyl ionone Benzyl alcohol Benzyl benzoate Benzyl cinnamate Benzyl salicylate Cinnamyl alcohol Citronellol Coumarin Hexyl cinnamal Isoeugenol Limonene Linalool

155 CZK

Ageo


Koupit za 155 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 149.9

Podobné produkty



128 CZK

Rexona Maximum Protection Antiperspirant, 45 ml, Antiperspiranty pro ženy, Ať už je program vašeho dne jakýkoli, starosti s propoceným oblečením můžete hodit za hlavu. Antiperspirant Rexona Maximum Protection Antiperspirant zabrání nepříjemnému faux pas, kterým jsou skvrny v podpaží. Díky antiperspiračním složkám bude aktivně předcházet samotné tvorbě potu a pomůže tak udržet pokožku v suchu. Zajistí vám dlouhodobou ochranu před tělesným zápachem i nežádoucí vlhkostí potu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení poskytuje dlouhotrvající ochranu chrání před nepříjemným zápachem Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Vhodný pro každodenní použití.

149 CZK

Rexona Maximum Protection Sensitive Dry Tuhý krémový antiperspirant 45 ml Rexona antiperspirační krém maximum protection Sensitive Dry je ten nejúčinnější antiperspirant značky Rexona. Jeho krémová konzistence vám zajistí nejen snadné nanášení, ale také se postará o suchou pokožku podpaží, protože vsakuje přebytečný pot.

199 CZK  5% 

Tuhý deodorant poskytuje nejúčinější, dlouhotrvající ochranu proti pocení a zápachu, přesto je velmi příjemný a vhodný ke každodennímu použití.

149 CZK  15% 

Antiperspirant Rexona Sensitive Dry Maximum Protection chrání po dobu 48 hodin. Má vylepšenou recepturu, kterou předčí předchůdce. Vhodný pro citlivou pokožku.