LevnoBot.cz
Přidat obchod

Taft Power & Fullness lak na vlasy mega silná fixace 250 ml


Taft Power & Fullness lak na vlasy mega silná fixace 250 ml
odrážky Posilněné vlasy Viditelně plnější účes Bez slepení a beze zbytků Mega silná fixace 5 popis Popis Lak na vlasy Taft Power amp Fullness receptura s keratinem který vyplňuje vlas posiluje vlasy a dodá jim viditelně více objemu Vlasy neslepuje a snadno se vyčesává Síla fixace 5 Vhodné i pro jemné a řídnoucí vlasy Použití před použitím přečtěte obal na lahvi nestříkejte do očí složení složení Dimethyl ether alcohol denat glycerin octylacrylamideacrylatesbutylaminoethyl methacrylate copolymer aqua aminomethyl propanol peg60 hydrogenated castor oil parfum pegppg1818 dimethicone butylphenyl methylpropional linalool hexyl cinnamal limonene geraniol benzyl alcohol citronellol keratin Podrobná data Bezpečnostní varování Nebezpečí Extrémně hořlavý aerosol Nádoba je pod tlakem při zahřívání se může roztrhnout Chraňte před teplem horkými povrchy jiskrami otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení Zákaz kouření Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití Chraňte před slunečním zářením Nevystavujte teplotě přesahující 50 C Uchovávejte mimo dosah dětí Před použitím si přečtěte údaje na štítku Používejte pouze v dobře větraných prostorách Nestříkejte do očí

79 CZK

Ageo


Koupit za 79 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 76.9

Podobné produkty



89 CZK

Schwarzkopf Taft Powerful Age, 250 ml, Laky na vlasy pro ženy, O finální úpravu vlasů a prodloužení výdrže účesu se postará lak na vlasy Schwarzkopf Taft Powerful Age. Na dlouhou dobu zpevní a zafixuje váš účes, ať už je jakkoli složitý, a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy. Budete se moci spolehnout na to, že každý pramen zůstane na svém místě a chráněný před působením vnějších vlivů, jako je vítr či vlhkost. Vlastnosti: důkladně fixuje všechny typy vlasů a účesů nezanechává ve vlasech zbytky a snadno se vyčesává extra silná fixace neslepuje vlasy a dodává účesu přirozený vzhled Jak používat: Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti 20–30 cm. Pro dosažení maximálního objemu nastříkejte přímo ke kořínkům.

130 CZK  0% 

TAFT Power & Fullness Lak na vlasy poskytuje díky své receptuře 3 Weather Taft vašim vlasům účinnou ochranu proti větru, vlhkosti a UV paprsky.

129 CZK

Schwarzkopf Schwarzkopf Taft Lak na vlasy Power & Fullness 250 ml Taft Power & Fullness lak na vlasy mega silná fixace poskytuje díky své receptuře 3 Weather Taft vašim vlasům účinnou ochranu proti větru, vlhkosti a UV paprsky.