LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gliss Kur regenerační balzám Ultimate Color 200 ml


Gliss Kur regenerační balzám Ultimate Color 200 ml
Vlastnosti Okamžité rozčesání a ochrana barvy Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Použití Naneste do vlasů nechte krátce působit Opláchněte Používejte pravidelně Skladování Chraňte před mrazem Podrobná data Jazyk produktu Hlavní jazyk návodu čeština Instalační jazyk čeština Jazyky na balení Čeština Maďarština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Kondicionér Varianta Pro barvené vlasy

81 CZK

Ageo


Koupit za 81 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 78.9

Podobné produkty



79 CZK

Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Při mytí vlasů šampon otevírá povrchovou vlasovou strukturu – kutikulu. Proto je důležité dodat po mytí vlasům péči, která kutikulu opět uzavře. A právě o to se postará kondicionér Schwarzkopf Gliss Color Perfector. Kromě uzavření vlasových vláken zajistí jejich výživu, hydrataci a změkčení, bez čehož se krásné, lesklé a zdravé vlasy neobejdou. Ochrání je před mechanickým poškozením a vysušením, dále vyhladí jejich povrch a pomůže je zjemnit, což usnadní jejich rozčesávání a další úpravy. Vlastnosti: zintenzivňuje barvu vlasů uzavírá povrch vlasů, činí je odolnějšími poskytuje potřebnou hydrataci usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

85 CZK  3% 

Kondicionér usnadňuje rozčesávání barvených a tónovaných vlasů po každém mytí a poskytuje jim dlouhotrvající ochranu barvy.