LevnoBot.cz
Přidat obchod

Nivea Men Energy sprchový gel 500 ml


Nivea Men Energy sprchový gel 500 ml
Vlastnosti Vyvážené pH pokožky Dermatologicky testováno a schváleno Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Vyhněte se kontaktu s očima Podrobná data Jazyk produktu Hlavní jazyk návodu čeština Instalační jazyk čeština Jazyky na balení Bulharština Chorvatština Čeština Estonština Němčina Maďarština Lotyština Litevština Polština Rumunština Slovenština Slovinština Ostatní Rozklad popisu Funkční jméno Sprchový gel Varianta Energy

91 CZK

Ageo


Koupit za 91 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 88.9

Podobné produkty



106 CZK

Nivea Men Energy, 500 ml, Sprchové gely a mýdla pro muže, Sprchový gel NIVEA MEN Energy učiní z nezbytné každodenní hygieny jedinečný osvěžující zážitek. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot navrací pokožce komfortní pocit po použití dodá pocit svěžesti a energie Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

119 CZK  3% 

Sprchový gel Energy zajistí povzbuzující osvěžení s výtažkem z máty.

119 CZK

Nivea Sprchový gel muži ENERGY 500 ml Sprchový gel na tělo, obličej a vlasy s výtažky z máty. 99% složení je biologicky rozložitelných (na základě OECD nebo ekvivalentních metod).