LevnoBot.cz
Přidat obchod

Linteo Baby vlhčené dětské ubrousky 120 ks


Linteo Baby vlhčené dětské ubrousky 120 ks
Popis Linteo Baby dětské vlhčené ubrousky Care amp Comfort 6060ks ekonomické balení ubrousky napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského čistí zjemňují a chrání pokožku před tvorbou opruzenin Neobsahují parabeny a PG emulgátory a tím snižují riziko vzniku alergií Udržují přirozené PH pokožky a jsou bez alkoholu Dermatologicky testováno Vlastnosti Marigold Měsíček lékařský Vhodné pro suchou pokožku Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Skladování Po každém použití řádně uzavřete skladujte v suchu a chladu chraňte před sluncem Podrobná data Bezpečnostní varování Uchovávajte mimo dosah dětí Jazyk produktu Hlavní jazyk návodu čeština Instalační jazyk čeština Jazyky na balení Bulharština Čeština Angličtina Němčina Polština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Ubrousky Varianta Vlhčené dětské

54 CZK

Ageo


Koupit za 54 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 51.9

Podobné produkty



49 CZK  4% 

Linteo Baby, 120 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Nebojte se vychutnat si každý společný okamžik, i když se při něm vaše dítě třeba ušpiní. Se všemi nečistotami snadno, rychle a přitom šetrně zatočí pečující ubrousky Linteo Baby . Citlivou dětskou pokožku jednoduše a spolehlivě očistí, zároveň však o ni budou jemně pečovat a předcházet vysušení i podráždění. Hodit se vám budou k okamžitému osvěžení, péči a zajištění hygieny doma i na cestách. Vlastnosti: pečuje a čistí dětskou pokožku šetrně čistí pokožku od nečistot pro citlivou dětskou pokožku Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby.

55 CZK  12% 

Měkké vlhčené ubrousky Linteo Baby jsou napuštěné pečujícím mlékem s výtažkem z měsíčku lékařského. Jemně čistí pokožku a pomáhají předcházet tvorbě opruzenin.


59 CZK

Linteo Baby Vlhčené ubrousky s měsíčkem lékařským 120 ks Čistící ubrousky Linteo Baby 120 kusů jsou napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Jsou ideální pro jemnou a šetrnou očistu pokožky vašeho děťátka. Čistí, zjemňují a chrání pokožku před tvorbou opruzenin. Neobsahují parabeny a PEG emulgátory, tím snižují riziko vzniku alergií.