LevnoBot.cz
Přidat obchod

Ecodenta černá bělicí zubní pasta s uhlím a extraktem Teavigo 100 ml


Ecodenta černá bělicí zubní pasta s uhlím a extraktem Teavigo 100 ml
Popis Nenechte se zmást černočernou barvou této zubní pasty Právě ona vám totiž pomůže pokud toužíte po bílém úsměvu bez kompromisů Černé uhlí a extrakt ze zeleného čaje jsou od teď vašimi hlavními spojenci v péči o zuby Obrázek je ilustrační zubní kartáček není součástí balení Zubní pasta černá jako uhlí Díky unikátnímu bělícímu účinku je určena pro každého kdo hledá inovativní a nekonvenční produkty Zubní pasta pro dokonale bílé zuby dlouhotrvající svěží dech a zdravou ústní dutinu Dentální péče Ecodenta ve svých přípravcích efektivně spojuje poznatky moderní vědy s přírodou V jejích produktech naleznete ty nejkvalitnější přírodní složky bez škodlivých abrazivních či pěnivých přísad Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Podrobná data Jazyky na balení Čeština Dánština Holandština Angličtina Finština Francouzština Němčina Italština Lotyština Polština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Zubní pasta Varianta Černá

140 CZK

Ageo


Koupit za 140 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 135.9

Podobné produkty



130 CZK  27% 

Ecodenta Expert Black Whitening, 100 ml, Bělicí pasty pro muže, Zubní pasta Ecodenta Expert Black Whitening je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby bojuje se zubním kazem a plakem zaručuje šetrnost k zubní sklovině revitalizuje a pečuje o dásně osvěžuje dech Jak používat: Používejte nejméně 2× denně. Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut. Pro dočištění zubů použijte zubní nit nebo mezizubní kartáček.

110 CZK  0% 

Zubní pasta přírodního původu, která má sice černou barvu, ale přesto působí svým bělícím účinkem na nežádoucí pigmentaci zubů.