LevnoBot.cz
Přidat obchod

Kallos regenerační maska na vlasy s omega-6 komplexem a makadamia olejem 1000 ml


Kallos regenerační maska na vlasy s omega-6 komplexem a makadamia olejem 1000 ml
odrážky hloubkově regeneruje vyživuje hydratuje zabraňuje třepení konečků dodává lesk navrací pružnost Omega6 komplex obnovuje vlasové vlákno makadamia olej dodává vlasům optimální výživu zjemňuje popis Popis Hluboce regenerační maska využívá Omega6 komplexu společně s makadamovým olejem které vlasy obnovují a navrací jim jejich přirozený lesk a elasticitu Účinně bojuje proti roztřepeným konečkům které zaceluje a zabraňuje následnému lámání vlasů Kallos KJMN vyživující maska s omega6 komplexem a makadamia olejem udržuje vlasy zdravé krásné a odolnéVhodné pro poškozené vlasy Použití Naneste na šamponem umyté vlasy Nechte 5 10 minut působit a poté důkladně opláchněte

82 CZK

Ageo


Koupit za 82 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 79.9

Podobné produkty



105 CZK

Kallos KJMN Professional Omega, 1000 ml, Masky na vlasy pro ženy, Máte pocit, že vaše vlasy potřebují intenzivnější péči než tu, kterou jim jsou schopné poskytnout kondicionéry či balzámy? Maska na vlasy Kallos KJMN Professional Omega skvěle obohatí vaši pečující rutinu. Díky obsahu vysoké koncentrace vyživujících látek zaměřených na řešení konkrétních problémů navrátí vlasům vitalitu a krásu. Prostoupí hluboko do vlasových vláken, tam je posílí, intenzivně vyživí, podpoří jejich regeneraci a uhladí jejich povrch, takže zůstanou nádherně hebké na dotek, zářivě lesklé, ale i odolnější vůči poškození. Vlastnosti: intenzivně hydratuje regeneruje vlasy po celé jejich délce dodává vlasům oslnivý lesk vlasy jsou hebké na dotek obnovuje strukturu vlasu Jak používat: Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

99 CZK  3% 

Do hloubky opravující a intenzivně vyživující maska s Omega-6 komplexem, Makadamiovým olejem jež pomáhá obnovovat strukturu vlasového vlákna.