LevnoBot.cz
Přidat obchod

got2b Fresh it Up suchý šampon pro objem ve vlasech 200 ml


got2b Fresh it Up suchý šampon pro objem ve vlasech  200 ml
Popis got2b Fresh it Up suchý šampon pro objem očistí a osvěží tvé vlasy v jediném okamžiku Dodá vlasům dlouhotrvající vůni a okamžitý objem Působí proti mastnotě a nezanechává bílé zbytky po vyčesání

130 CZK

Ageo


Koupit za 130 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 125.9

Podobné produkty



149 CZK

got2b Fresh it Up Extra Volume, 200 ml, Suché šampony pro ženy, Na umytí a následné sušení vlasů vám už nezbývá čas, přesto se ale nechcete vzdát perfektního vzhledu? Suchý šampon got2b Fresh it Up Extra Volume zajistí snadné a rychlé řešení. Pohltí přebytečný kožní maz, odstraní tak nežádoucí mastnotu a vaše vlasy budou rázem vypadat stejně dobře, jako byste si je právě umyli. Doslova během minuty tak získáte pocit čistoty a svěžesti a účes plný struktury a objemu. Užijte si kdykoli pocit čerstvě umytých vlasů i bez použití vody. Vlastnosti: odstraňuje nečistoty prodlužuje efekt umytých vlasů zanechává vlasy provoněné nezanechává ve vlasech bílé stopy dodává vlasům energii a lesk Jak používat: Nastříkejte zejména ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 20–30 cm od hlavy. Prsty jemně vmasírujte do jednotlivých pramenů a poté důkladně vyčešte.

186 CZK  0% 

Cheat day pro vaše vlasy! Got2b Extra Volume suchý šampon čistí a osvěžuje vlasy během chvilky mezi mytími. 

176 CZK  3% 

got2b Extra Volume suchý šampon pro objem vlasů osvěžuje kadeře v mezičase mezi mytími a dodává jim objem. Nezanecháváí bílé stopy. Vhodný pro vegany.