LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol harmonizující sprchový gel Belgická Čokoláda s Pomerančem 250 ml


Dermacol harmonizující sprchový gel Belgická Čokoláda s Pomerančem  250 ml
Popis Jemný sprchový gel s vůní čokolády a pomeranče dokonale čistí pokožku těla zanechává ji sladce provoněnou a dodává pocit příjemné vláčnosti Popis Aktivní látky pomerančový olej osvěžuje mysl zvedá náladu odstraňuje napětí a harmonizuje duši glycerin dokonale hydratuje a zabraňuje vysoušení pokožky Výsledky hedvábně vláčná pokožka provoněná čokoládou a pomerančem Jak používat Naneste na pokožku těla napěňte a poté opláchněte  

75 CZK

Ageo


Koupit za 75 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 72.9

Podobné produkty



76 CZK

Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 250 ml, Sprchové gely pro ženy, Chcete proměnit obyčejné sprchování v nevšední zážitek prodchnutý příjemnou vůní? Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate vám s tím pomůže. Zatímco vaše smysly bude hýčkat jeho neodolatelná vůně, jeho pěnivá textura účinně zbaví pokožku veškerých nečistot, aniž by ji zbytečně vysušila. Ze sprchy či koupele tak budete vycházet s dokonale čistou, ale i sametově hebkou a krásně provoněnou pokožkou. I proto se tento sprchový gel stane nezbytnou součástí vaší každodenní hygieny a povýší ji na příjemný rituál, na který se budete těšit. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot navrací pokožce komfortní pocit intenzivně hydratuje zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou. Vhodné pro každodenní použití.

66 CZK  1% 

Sprchový gel rozvášní vaše smysly, dokonale čistí pokožku těla, zanechává ji sladce provoněnou a vláčnou.

65 CZK

Dermacol Aroma Ritual Harmonizující sprchový gel Belgická čokoláda dokonale čistí pokožku těla a dodává jí příjemný pocit vláčnosti. Vhodný pro všechny typy pleti.