LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Fresh Shoes Osvěžující sprej na nohy a do bot 130 ml


Dermacol Fresh Shoes Osvěžující sprej na nohy a do bot  130 ml
Popis Osvěžující sprej Fresh Shoes poskytuje 24hodinovou ochranu před nepříjemným zápachem Popis Aktivní látky Sensidin DO zabraňuje množení a růstu mikroorganismů které rozkládají pot chladivý mentol uvolňuje unavená chodidla a zanechává nohy i obuv ošetřené provoněné a chráněné před zápachem Účinky intenzivně eliminuje zápach vznikající při pocení nohou svěží vůně osvěží pokožku nohou a příjemně provoní obuv Jak používat Aplikujte na chodidla dle potřeby Stříkejte dovnitř obuvi před i po použití  

108 CZK

Ageo


Koupit za 108 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 104.9

Podobné produkty



99 CZK  2% 

Dermacol Fresh Shoes, 130 ml, Spreje na nohy pro ženy, Sprej na nohy Dermacol Fresh Shoes zbavuje nepříjemného zápachu a dalších negativních důsledků nadměrného pocení. Vlastnosti: potlačuje nepříjemný zápach nohou osvěžuje a příjemně chladí uvolňuje nohy provoní nohy i obuv Jak používat: Nastříkejte potřebné množství přípravku na nohy a mezi prsty. Postupujte dle přiloženého návodu.

115 CZK  19% 

Osvěžující sprej na nohy a do bot poskytuje 24 hodinovou ochranu před nepříjemným zápachem, zabraňuje množení a růstu mikroorganismů.