LevnoBot.cz
Přidat obchod

Frosch EKO tekuté mýdlo Levandule náhradní náplň 500 ml


Frosch EKO tekuté mýdlo Levandule náhradní náplň 500 ml
Popis Vyvážená receptura mýdla s výtažky z levandule pokožku vyčistí a zároveň ochrání před vysycháním Cenné hydratační přísady vyživují přirozenou ochrannou vrstvu pokožky a po umytí zanechávají na kůži příjemný čistý a hebký pocit Další vlastnosti znovu uzavíratelný obal méně odpadu z obalu pHneutrální dermatologicky testováno V čem je Frosch ekologickou kosmetikou neobsahuje mikroplasty neobsahuje EDTA využívá výhradně konzervanty splňující požadavky na přírodní kosmetiku nepoužívá jiná než potravinářská barviva neobsahuje minerální oleje 

100 CZK

Ageo


Koupit za 100 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 96.9

Podobné produkty



89 CZK

Tekuté mýdlo Levandule Frosch EKO příjemně voní, šetrně odstraňuje nečistoty a zanechává vaše dlaně dokonale jemné a vláčné. Náhradní náplň do dávkovače.


69 CZK

Tekuté mýdlo, které jemně čistí a zároveň pečuje o pokožku vašich rukou. Díky šetrnému složení bude vaše pokožka jemná a pružná.

99 CZK

Frosch Eko Tekuté mýdlo Levandule - náhradní náplň 500 ml Pečujte o vaše ruce s tekutým mýdlem, které jemně čistí a zároveň se stará o pokožku vašich rukou. Díky výtažkům z levandule bude vaše pokožka pružná a jemná. Hydratační složení s neutrálním pH 5,5 zajišťuje její rovnováhu.