LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermedic Posilující šampon proti vypadávání vlasů Capilarte 300 ml


Dermedic Posilující šampon proti vypadávání vlasů Capilarte  300 ml
Posilující šampon proti vypadávání vlasů Capilarte je určen pro citlivou pokožku hlavy poškozené a řídnoucí vlasy a vypadávaní vlasů Tento šampon dokonale myje vlasy a čistí pokožku hlavy a zároveň zabraňuje předčasnému vypadávání vlasů Regeneruje a vyživuje vlasy a stimuluje jejich růstPopis Vlastnosti šampon proti vypadávání vlasů posiluje vlasy účinně je myje brání jejich vypadávání regeneruje vlasy stimuluje růst nových vlasů Jak používat Naneste na mokré vlasy napěňte a důkladně opláchněte

183 CZK

Ageo


Koupit za 183 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 177.9

Podobné produkty



185 CZK

Dermedic Capilarte, 300 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Dermedic Capilarte pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy zabraňuje předčasnému vypadávání vlasů stimuluje růst vlasů regeneruje a vyživuje vlasy Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

171 CZK  7% 

Posilující šampon proti vypadávání vlasů, je určen na citlivou pokožku hlavy u osob s tenkými a řídkými vlasy a sklony k jejich vypadávání.

229 CZK  21% 

Dermedic Capilarte - Posilující šampon proti vypadávání vlasů 300 ml Dermedic Capilarte Posilující šampon proti vypadávání vlasů, je určen na citlivou pokožku hlavy u osob s tenkými a řídkými vlasy a sklony k jejich vypadávání.